ככה נעשה אינטרנט כשר למהדרין - פרויקט למען הקהילה

מאירי5

משתמש רשום
נכתב ע"י TIP X;424331:
ב. שאלת תם- זה משהו בלתי אפשרי להקים אינטרא נט ענק שישרת את הציבור החרדי -הרי כל הבנקים והעסקים יסכימו אם מרצון ואם בעל כורחם לשתף פעולה ולבנות אתרים נקיים שיסורכנו אוטומטית עם האתרים הכללים במידע נקי- כוח השוק החרדי נבדק, כמו עם החברות הסלולאריות שפעלו בעל כורחם רק בשביל נתח שוק.
אני יודע שבאיזה שהוא שלב הרעיון נבדק ע"י מומחי מחשבים מטעם ועדת הרבנים לעניני תקשורת, מה יצא בסוף אין לי מושג.
(קוראים לזה "אתרי מראה")

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נו

מה באמת יצא מזה מישהו יודע?

wmw

משתמש פעיל
D I G I T A L
כן, הוא נבדק.
כפי ששמעתי עלו מספר בעיות קרדינליות ביצירת אינטרא נט כשר.
א. אין לנו תשתיות נוספות, אז החיבור לאינטראנט ייעשה דרך האינטרנט...
ב. גם מי שלא זקוק לזה, יצטרף. בזבוז זמן אדיר.
ג. כל יחידת קצה עלולה ייהפך לראוטר שיחבר את הרשת עם רשת האינטרנט העולמית [למעשה רשת האינטרנט הרי בנויה כהמוני רשתות אינטרא נט מנותבות]
ישנם עוד מספר רב של כשלים טכניים ונקודות תורפה.
הייתה אפילו הצעה להקים פרוטוקול תקשורת שונה [לא IP על TCP].

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה