ככה הפלאפון נוקיה C2 הפך לחדש, בחמש דק' בלבד!!! הדרכה מלווה בתמונות, שווה להציץ!

חני 0278

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
יש לי נוקיה C2 והאופציה של האוזניות לא עובדת.
(כשהמכשיר היה חדש זה עבד מצוין, בהמשך היה ניתן לשמוע באוזניות רק בצורה מסוימת וקיפול של האוזניות, וכרגע הוא בכלל לא קולט את האוזניות )
מה אפשר לעשות?
תודה.

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
(כשהמכשיר היה חדש זה עבד מצוין, בהמשך היה ניתן לשמוע באוזניות רק בצורה מסוימת וקיפול של האוזניות, וכרגע הוא בכלל לא קולט את האוזניות )
מה אפשר לעשות?
תודה.
ללכת למעבדה שתחליף לך את החלק של האוזניות
צריך להלחים את זה
זה לא כמו החלקים האחרים

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מה אפשר לעשות?
תודה.
ואין מצב לעשות את זה לבד איכשהוא, ואפילו בצורה פחות טובה?
(זה מכשיר שחבל לי להשקיע עליו)
תאמת יש איזה פתרון אבל לא הכי הכי
וזה לא תמיד אולך
זה ככה
להכניס איזה מחט או סיכה בטחון בין הפלסטיק של המכשיר לבין החיבור של האוזניות שככה זה ילחץ על החיבור שלו
ואז להשיר שם חתיכה קטנה של הסיכה שזה ילחץ עליו קבוע
עשיתי את זה לכמה אנשים וזה עבד לתקופה לפחות

zipi1000

משתמש מקצוען
יש למישהו קישור זמין לC2 מאלי? הזמנתי בעבר לפי המלצות פה והקישור כבר לא זמין
תודה!

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש למישהו קישור זמין לC2 מאלי? הזמנתי בעבר לפי המלצות פה והקישור כבר לא זמין
תודה!
המלצה, לא שלי, העלו את זה בעבר, יש שם כמות הזמנות ומשובים טובה.
פלאפון נוקיה c2
קישור לזיפי
קישורים שיווקיים.
ממליץ לראות גם את המשובים בזיפי.

אליש 10

משתמש פעיל
יש אפשהו באליאקספרס מגנים (חוץ משחור ) לפלאפון נוקיה c2? אם כן אשמח לקישור

zipi1000

משתמש מקצוען
המלצה, לא שלי, העלו את זה בעבר, יש שם כמות הזמנות ומשובים טובה.
פלאפון נוקיה c2
קישור לזיפי
קישורים שיווקיים.
ממליץ לראות גם את המשובים בזיפי.
מה ההבדלים בין הסוגים? את מה מומלץ לבחור?

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מה ההבדלים בין הסוגים? את מה מומלץ לבחור?
הרבה שואלים על מכשירים של נוקיה c2 מאליאקספרס
זאת תשובתי:

קישור לפלאפון c2, שהעלו בעבר בפורום (אלי אקספרס) יותר הזמנות, ומוניטין יותר טוב (מה שהמלצתי למעלה זה מה שאני קניתי והגיע תוך שבוע, וזה בסדר גמור)
הקישור של הפלאפון c2 בזיפי, גם אפשר לראות 31 הזמנות דרך זיפי ומשוב של למעלה מ4 כוכבים.
יש לי קישור ממנו אני קניתי ונהנה ממנו מאוד.
קישור נוסף לc2 מומלץ מאוד, 275 משובים בזיפי.
אבל הפלאפונים שם הם מחודשים, וצריך לדעת שגם אם פעם אחת הצליח בס"ד והפלאפון מוצלח, לא תמיד יהיה ככה יכול להיות שפלאפון אחר חידשו ברמה פחותה או שהוא היה מראש יותר דפוק וכו', לכן אני לא יכול להבטיח שזה יותר טוב וכדו'
מה שכן אם רוב התגובות הם טובות, ולא רוב של 51/49 אלא רוב גדול, אז יש יותר סיכויים שהמוכר מוכר מחודשים ברמה מעולה, ולכן יש יותר סיכויים שיגיע משהו טוב.
עכשיו תראה בהודעה הזאת
https://www.prog.co.il/threads/הכל-לנוקיה-c2-פלאפון-תיקון-החלפת-חלקים-והדרכה-מצולמת.452362/#post-6551862
לגבי הכשרה תלוי באיזה חברה אתם יש חברות שלא צריך, ויש שאפשרי וקל, יש חברות שאפשר אך מדובר בכאב ראש ובהוצאה של עוד 100-200 ש"ח ויש חברות שא"א,
צרך גם לשים לב שמה שמוכרים באלי זה RM-721 ויש חברות שאצלם זה פחות מוצלח...
אם האנטנה היא RM-721, הקליטה לא תהיה הכי טובה בהרבה מקומות, והסיבה לכך היא כי הם תומכים רק באנטנות של אירופה, כאן בארץ עדיף אנטנה של 722 (הרבה פעמים זה כן בסדר, אני מכיר כאלו שמשתמשים קבוע עם 721 ואין להם בעיה, לפי מה שהבנתי עיקר הבעיה זה ברמי לוי או בפלאפון, אבל גם בחברות האלו להרבה זה עובד, זה גם תלוי באיזורים)
בהצלחה
לכאורה ה722 אמור להיות יותר טוב.

zipi1000

משתמש מקצוען
1609755517061.png

מה זה אומר?
זה גם טוב? זה מקלדת עברית?
זה הפרש של 5$

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה