אז יש לזה תקנה כנראה רק להחליף מסך צריך לבדוק את זהזה נדלק אור וכותב נוקיה ןמהבהב ונכבה
תלוי אצל מי תילךכמה זה יעלה, כי כבר קניתי פלאפון חדש ואין לי עניין לתקן אותו אבל אני צריך את האנשי קשר
תשלח לי מיילאבל אין לי אפשרות לשלוח הודעה אישית
תכתוב את זה בלי שטרודל או שתפנה למייל שלי apunpvאין לכתוב כתובת מיילזה המייל שלי <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כרגע כדי לקנות קרוב למחיר הזה יש לקנות מארז של 10, אין לקנות יחידה אחת במחיר הזה.שוב מחפש פנל לנוקיה c2 במחיר שפוי כמו בעבר @בעריש לתשומת ליבך נשמח לעזרתך.
היום הגיעו חלקי החילוף לחידוש נוקיה C2!
קישור למי שמעוניין
קישור באליאקספרס
כולל מברגים תואמים (חובה! אחרת הברגים נהרסים לחלוטין) וכמובן החותמת כשרות של ועדת הרבנים לעניני תקשורת...
ק"ש מנסיון רב ומוצלח!
האמת גם אני חיפשתי זמן רב, אבל לא מצאתי משהו מדוייק ושאני בטוח שמתאים.@בעריש
הזמנתי כעת קיט נוסף לחידוש נוקיה סי 2, אבל מנסיוני עם הקודם, הקיט מגיע בלי ברגים.
יש לך מושג איפה אוכל לרכוש ברגים - בדגש על הבורג שמחבר את הפאנל?
?מוכשרת
אשמח לקישור של חלקי חילוף לנוקיה c2 צבעוני: כמו אדום, לבן ותכלת.
תודה רבה!!
את רוצה דוקה מנסיון או סתםאולי בכל זאת..........
אם יש לך אשמח שתעלה או שתשלח לי בפרטי, אני לא ראיתי דבר כזה (חלקי חילוף, לא מגן.)את רוצה דוקה מנסיון או סתם
יש הרבה מאוד אבל ממש לא מומלץ האיכות של הפלסטיק לא משהו רוב הפעמיםאם יש לך אשמח שתעלה או שתשלח לי בפרטי, אני לא ראיתי דבר כזה (חלקי חילוף, לא מגן.)
תעלה אחד, מעניין, אולי נזמין בשביל הקטע...יש הרבה מאוד אבל ממש לא מומלץ האיכות של הפלסטיק לא משהו רוב הפעמים
אין לי אחד כזה בשלוף אבל אני יכול לחפש אם זה חשוב פה למשהותעלה אחד, מעניין, אולי נזמין בשביל הקטע...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: