דרוש מידע כיריים על גז או אינדוקציה

אופקים 1

משתמש מקצוען
מנסה להבין. מתאדה כלפי מלעלה, איך מגיע לזכוכית למטה?
ההסבר הוא פשוט,
כאשר מסה מתחממת הצפיפות יורדת וניתן להגיד שהיא מאבדת ממשקלה, וכאשר משקלה הופך להיות נמוך ממשקל האוויר אשר בחדר תעלה כלפי מעלה.
כאשר המסה מתקררת הצפיפות עולה, וניתן להגיד שמשקלה יחזור להיות כמעט כפי שהיה ולכן היא תרד בחזרה כלפי מטה

כאשר מרתיחים סיר, הרי שהמסה מתחממת ולכן אנו רואים תופעה אותה אנו מכנים בשם אדים, האדים מורכבים מנוזלים ושומנים.
כאשר המסה מתקררת בחזרה האדם והשומנים יורדים כלפי מטה ונדבקים על המשטחים השונים במטבח.
זאת התופעה הגורמת לכך שכל משטח חימום מתלכלך משומנים.

תקוותי שההסבר מובן מספיק...

לחילופין, אפשר להסתכל על כל משטח חימום שנמצא בשימוש ולבחון את התופעה באופן בלתי אמצעי.
 

רידינג

משתמש חדש
מישהו יודע אם יש בעיה להתקין אינדוקציה בשיש שלא כולו עם ארון מתחת(רק בעומק 30 ס"מ)?
 

עלקא

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אמרו שהאוכל יוצא בטעם שונה בשני הסוגים, זה נכון?
ואשמח לדעת אם מרוצים גם אחרי 3-4 שנים של נסיון
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
מהסיבה הזאת, בניגוד לגז, אין לבשל חלבי על משטח אינדוקציה שמשמש לבישול בשרי, אלא אם מניחים על משטח סיליקון על האינדוקציה כמו זה
ממש לא פסיקה של כל הרבנים.
יש רבנים רציניים מאד שמתירים מלכתחילה.
(כמובן בתנאי שהמשטח נקי).
 

אופקים 1

משתמש מקצוען
ממש לא פסיקה של כל הרבנים.
יש רבנים רציניים מאד שמתירים מלכתחילה.
(כמובן בתנאי שהמשטח נקי).
אשמח להפניה למקורות
וגם מה ההגדרה של משטח נקי?
תאורטית, ניתן לוותר חלק נכבד מההפרדה בין בשרי לחלבי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה