דרוש מידע כיריים על גז או אינדוקציה

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ: עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה: דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ: בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ: כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:

החכמה שבנשים

משתמש מקצוען
מצד אחד רוצה אינדוקציה גם מבחינת קלות הניקיון וגם הנראות.
מצד שני מפחדת שיבשל לי לאט מידי . ... אני אוהבת לבשל אבל צריכה שיתבשל מהר
מה אומרים???
 

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מצד שני מפחדת שיבשל לי לאט מידי . ... אני אוהבת לבשל אבל צריכה שיתבשל מהר
אינדוקציה מבשלת במהירות הרבה יותר גבוהה.
אני שהתרגלתי לאינדוקציה , ונאלצת עכשיו להשתמש בגז רואה את ההבדל באופן מוחשי.
אני מוציאה לפעמים ולדברים מסוימים - כמו תפו"א ובשר את האינדוקציה הבודד שיש לי כי אחרת זה לוקח הזמן.
 

אופקים 1

משתמש מקצוען
הזכוכית לא שבירה אם אני מבשלת נגיד בשר שעתיים ++ ??
הזכוכית כמעט ולא מתחממת.
האינדוקציה גורמת לתחתית של הסיר לרתוח כהיתרונות הם: בישול מהיר ואחיד.
הזכוכית מתחממת מעט מהסיר, ומתקררת מהר אחרי שמורידים את הסיר מהמשטח.
מהסיבה הזאת, בניגוד לגז, אין לבשל חלבי על משטח אינדוקציה שמשמש לבישול בשרי, אלא אם מניחים על משטח סיליקון על האינדוקציה כמו זה
 

סטודיו לגרפיקה

משתמש מקצוען
הזכוכית לא שבירה אם אני מבשלת נגיד בשר שעתיים ++ ??
ממש לא!!!
חסין לבישול של הרבה הרבה שעות
אינדוקציה מבשלת הרבה יותר מהר מכיריים גז (נגמר המושג של "להספיק לקלף תפו"א עד שהבצל משחים"...)
האופציה של להבה טורבו באינדוקציה היא חזקה פי 2 (!!!) מהלהבה הכי גדולה בגז
 

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מהסיבה הזאת, בניגוד לגז, אין לבשל חלבי על משטח אינדוקציה שמשמש לבישול בשרי, אלא אם מניחים על משטח סיליקון על האינדוקציה כמו זה
הזכוכית מתחממת לכדי יד סולדת ובכלל לא לכל הדעות זכוכית בולעת.
כשאנחנו שאלנו ושאלנו הרבה פעמים אמרו לנו שרק אם נופל אוכל מחוץ לסיר , על המשטח אין לאכול אותו.
 

אופקים 1

משתמש מקצוען
הזכוכית מתחממת לכדי יד סולדת ובכלל לא לכל הדעות זכוכית בולעת.
כשאנחנו שאלנו ושאלנו הרבה פעמים אמרו לנו שרק אם נופל אוכל מחוץ לסיר , על המשטח אין לאכול אותו.
אוכל שנופל ודאי שאין לאכול אותו.
זה לא קשור לבולע אלא לשומן שמצטבר על הזכוכית
רק הזכוכית שמתחת לסיר מתחממת מאוד, האזורים האחרים לא מתחממים כמעט.
 

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
כדאי לשים נייר אפיה לפני כל בישול, כך האינדוקציה נשארת נקיה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

תחל שנה וברכותיה • אתגר 117

לוח מודעות

למעלה