דרוש מידע כיריים חשמליות (קרמיות) או אינדוקציה

אתי2

משתמש רשום
היו לי כיריים קרמייות של סימנס. והן היו מצוינות ממש.
נהניתי מהן מאד .
לאחר שנשבר לי הזכוכית והכיריים הלכו..
התלבטתי רבות אם לעבור לאינדוקציה. כי סך הכל ממש נהניתי מהקרמי.
בסופו של דבר קניתי אינדוקציה, בגלל כל השכנועים הנל.
והמסקנה שלי היא כזו:
המעלות של האינדוקציה על הקרמי ממש מזעריות:
1. ההרתחה באמת מהירה הרבה יותר, אבל גם בקרמי היה יחסית מהר
2. הנקיון בשניהם מדהים, עם יתרון קל לכוון האינדוקציה, כי בעצם לא כל השטח מתחמם אז אוכל שנופל מסביב לסיר בעצם לא נשרף. אבל בכל מקרה מתנקה ממש בקלות.
בקרמי במשך הזמן נהיה כזה כתם לבן. יכול להיות שבאינדוקציה לא. אצלי זה עדין ממש חדש.

החסרונות:
1. הייתי צריכה להחליף את כל הסירים מלבד סיר אחד (הבדיקה של המגנט בתחתי הסיר לא עובדת.היו לי סירים שנדבק אליהם מגנט, ולא נקלטו באינדוקציה. אם הייתי יודעת לפני כן יכול להיות שהייתי מחליטה אחרת)
2. גם החור בעץ מתחת לשיש הייתי צריכה להגדיל.
3. הטכנאי שבא להתקין לי את האינדוקציה. אמר לי שהאינדוקציה מלאה כרטיסי תוכנה והרבה יותר רגיש מהקרמי.
ולאמא שלו הוא המליץ לקחת קרמי ולא אינדוקציה
4. האינדוקציה יקר משמעותית.

מה שכן, מה שאת מחליטה תקני של חברה טובה.
לי שתיהם היו של חברות טובות, (סימנס, קונסטרוקטה) ולכן אפשר להשוות

לדעתי התגובות לעיל של קרמי מזעזע זה כי זה היה של חברה פשוטה
נתקלתי גם באינדוקציה (אצל אחרים) לא משהו

וכמובן להתפלל לסיעתא דשמיא, כי כל דבר צריך מזל
בהצלחה!
 

ר. המוסד

משתמש מקצוען
היו לי כיריים קרמייות של סימנס. והן היו מצוינות ממש.
נהניתי מהן מאד .
לאחר שנשבר לי הזכוכית והכיריים הלכו..
התלבטתי רבות אם לעבור לאינדוקציה. כי סך הכל ממש נהניתי מהקרמי.
בסופו של דבר קניתי אינדוקציה, בגלל כל השכנועים הנל.
והמסקנה שלי היא כזו:
המעלות של האינדוקציה על הקרמי ממש מזעריות:
1. ההרתחה באמת מהירה הרבה יותר, אבל גם בקרמי היה יחסית מהר
2. הנקיון בשניהם מדהים, עם יתרון קל לכוון האינדוקציה, כי בעצם לא כל השטח מתחמם אז אוכל שנופל מסביב לסיר בעצם לא נשרף. אבל בכל מקרה מתנקה ממש בקלות.
בקרמי במשך הזמן נהיה כזה כתם לבן. יכול להיות שבאינדוקציה לא. אצלי זה עדין ממש חדש.

החסרונות:
1. הייתי צריכה להחליף את כל הסירים מלבד סיר אחד (הבדיקה של המגנט בתחתי הסיר לא עובדת.היו לי סירים שנדבק אליהם מגנט, ולא נקלטו באינדוקציה. אם הייתי יודעת לפני כן יכול להיות שהייתי מחליטה אחרת)
2. גם החור בעץ מתחת לשיש הייתי צריכה להגדיל.
3. הטכנאי שבא להתקין לי את האינדוקציה. אמר לי שהאינדוקציה מלאה כרטיסי תוכנה והרבה יותר רגיש מהקרמי.
ולאמא שלו הוא המליץ לקחת קרמי ולא אינדוקציה
4. האינדוקציה יקר משמעותית.

מה שכן, מה שאת מחליטה תקני של חברה טובה.
לי שתיהם היו של חברות טובות, (סימנס, קונסטרוקטה) ולכן אפשר להשוות

לדעתי התגובות לעיל של קרמי מזעזע זה כי זה היה של חברה פשוטה
נתקלתי גם באינדוקציה (אצל אחרים) לא משהו

וכמובן להתפלל לסיעתא דשמיא, כי כל דבר צריך מזל
בהצלחה!
יש עוד מעלות לאינדוקציה,
1. צריכת חשמל יותר זולה (האנרגיה ממוקדת רק בסיר ולא מתפזרת לכל החלל כמו סתם גוף חימום)
2. וגם האוכל יוצא בד"כ יותר משובח (כי זה כאילו שבישלת על האש ממש, כי הסיר עצמו נהפך למקור האנרגיה)
3. בהרבה יותר בטיחותי, גם בגלל שברגע שהסיר זז זה נכבה, וגם בגלל שזה מתקרר במהירות
4. המעבר בין דרגות החום הוא מהיר, בניגוד לקרמי שנשאר עוד הרבה זמן על החום שהוא היה, וככה האוכל יוכל להישרף/לגלוש.
5. פחות מחמם את הסביבה, כי מה שמתחמם זה רק הסיר וזה לא סתם גוף חימום שמחמם את המטבח, שזה מאד חשוב בקיץ.
6. באנדוקציות היקרות יש מה שנקרא משטח גמיש, דהיינו שאתה לא חייב להניח דווקא במרכז העיגול רק שקצה הסיר יגע בנקודה האמצעית,
וגם יש חיישן שמזהה שאוכל הגיע לטמפרטורה הרצויה והוא מוריד את דרגות החום.
 
נערך לאחרונה ב:

secret

משתמש סופר מקצוען
רק מציינת למקרה שבחרת אינדוקציה ואתם מקפידים על כיריים נפרדות לחלבי
אז אני כן ממליצה על חלביות על גז,
למקרה של הפסקת חשמל (שאמנם נדיר אבל קרה לי באמצע טיגון שניצלים לארוחת צהריים, הפסקה של כמה שעות)
ככה יהיה אפשר להמשיך בכיריים החלביות.

ועוד נקודה חשובה , אפשרי אינדוקציה על חד פאזי.
 

ר. המוסד

משתמש מקצוען
יש עוד מעלות לאינדוקציה,
1. צריכת חשמל יותר זולה (האנרגיה ממוקדת רק בסיר ולא מתפזרת לכל החלל כמו סתם גוף חימום)
2. וגם האוכל יוצא בד"כ יותר משובח (כי זה כאילו שבישלת על האש ממש, כי הסיר עצמו נהפך למקור האנרגיה)
3. בהרבה יותר בטיחותי, גם בגלל שברגע שהסיר זז זה נכבה, וגם בגלל שזה מתקרר במהירות
4. המעבר בין דרגות החום הוא מהיר, בניגוד לקרמי שנשאר עוד הרבה זמן על החום שהוא היה, וככה האוכל יוכל להישרף/לגלוש.
5. פחות מחמם את הסביבה, כי מה שמתחמם זה רק הסיר וזה לא סתם גוף חימום שמחמם את המטבח, שזה מאד חשוב בקיץ.
6. באנדוקציות היקרות יש מה שנקרא משטח גמיש, דהיינו שאתה לא חייב להניח דווקא במרכז העיגול רק שקצה הסיר יגע בנקודה האמצעית,
וגם יש חיישן שמזהה שאוכל הגיע לטמפרטורה הרצויה והוא מוריד את דרגות החום.
יש שמתירים להשתמש באינדוקציה עם סיליקון בין בשרי לחלבי וגם לפסח
וזה דבר שאפשרי רק באינדוקציה ולא בקרמי
 

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
היו לי כיריים קרמייות של סימנס. והן היו מצוינות ממש.
נהניתי מהן מאד .
לאחר שנשבר לי הזכוכית והכיריים הלכו..
התלבטתי רבות אם לעבור לאינדוקציה. כי סך הכל ממש נהניתי מהקרמי.
בסופו של דבר קניתי אינדוקציה, בגלל כל השכנועים הנל.
והמסקנה שלי היא כזו:
המעלות של האינדוקציה על הקרמי ממש מזעריות:
1. ההרתחה באמת מהירה הרבה יותר, אבל גם בקרמי היה יחסית מהר
2. הנקיון בשניהם מדהים, עם יתרון קל לכוון האינדוקציה, כי בעצם לא כל השטח מתחמם אז אוכל שנופל מסביב לסיר בעצם לא נשרף. אבל בכל מקרה מתנקה ממש בקלות.
בקרמי במשך הזמן נהיה כזה כתם לבן. יכול להיות שבאינדוקציה לא. אצלי זה עדין ממש חדש.

החסרונות:
1. הייתי צריכה להחליף את כל הסירים מלבד סיר אחד (הבדיקה של המגנט בתחתי הסיר לא עובדת.היו לי סירים שנדבק אליהם מגנט, ולא נקלטו באינדוקציה. אם הייתי יודעת לפני כן יכול להיות שהייתי מחליטה אחרת)
2. גם החור בעץ מתחת לשיש הייתי צריכה להגדיל.
3. הטכנאי שבא להתקין לי את האינדוקציה. אמר לי שהאינדוקציה מלאה כרטיסי תוכנה והרבה יותר רגיש מהקרמי.
ולאמא שלו הוא המליץ לקחת קרמי ולא אינדוקציה
4. האינדוקציה יקר משמעותית.

מה שכן, מה שאת מחליטה תקני של חברה טובה.
לי שתיהם היו של חברות טובות, (סימנס, קונסטרוקטה) ולכן אפשר להשוות

לדעתי התגובות לעיל של קרמי מזעזע זה כי זה היה של חברה פשוטה
נתקלתי גם באינדוקציה (אצל אחרים) לא משהו

וכמובן להתפלל לסיעתא דשמיא, כי כל דבר צריך מזל
בהצלחה!
מאד מעריכה את הפירוט
@ראש המוסד @מוצרי lieberman חשמל @secret וכולם
ממש ממש תודה
 

שני :))

משתמש צעיר
סורי אני מתנגדת לכל הנאמר.
היה לי אינדוקציה הייתי מרוצה, הלך הכרטיס חכם
קניתי קרמיות של אלקטרולוס מרוצה עד הגג פי 1000 מהאינדוקציה.
בישול יותר אמיתי, לא רואה כ"כ הבדל בזמן.
נקיון מהיר.
מרוצה מאוד!!!!!
 

secret

משתמש סופר מקצוען
סורי אני מתנגדת לכל הנאמר.
היה לי אינדוקציה הייתי מרוצה, הלך הכרטיס חכם
קניתי קרמיות של אלקטרולוס מרוצה עד הגג פי 1000 מהאינדוקציה.
בישול יותר אמיתי, לא רואה כ"כ הבדל בזמן.
נקיון מהיר.
מרוצה מאוד!!!!!
ולא היתה לך אחריות?
כי עם אחריות לא אמור להיות עלות גבוהה
 

קוי דמיון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סורי אני מתנגדת לכל הנאמר.
היה לי אינדוקציה הייתי מרוצה, הלך הכרטיס חכם
קניתי קרמיות של אלקטרולוס מרוצה עד הגג פי 1000 מהאינדוקציה.
בישול יותר אמיתי, לא רואה כ"כ הבדל בזמן.
נקיון מהיר.
מרוצה מאוד!!!!!
עכשיו כבר בילבלת אותי
אבל עדיין הכלל הוא "אחרי רבים להטות"
תודה על כל מידע
ממשיכה לעקוב.

נ.ב. מאיזו חברה היתה האידוקציה ?
 

מאן דאמר

משתמש מקצוען
האם אינדוקציה לא שביר מידי?

אם נשבר, אפשר להחליף את הזכוכית?
 

secret

משתמש סופר מקצוען
האם אינדוקציה לא שביר מידי?

אם נשבר, אפשר להחליף את הזכוכית?
הזכוכית עבה וחסינה אבל כמובן שצריך להיזהר ולהתנהג איתה בעדינות.
יש אחריות וצריך לברר אם היא כוללת שבר,
בגדול כיריים זכוכית מכל סוג (היו לי גז על זכוכית) יכולות בעז"ה להחזיק מעמד הרבה שנים.
 

אגוזים

משתמש מקצוען
יוצרי ai
הקפצה
האם כיריים חשמליות ולא אינדוקציה לוקחות הרבה חשמל?
יש לנו כאלה וחשבון החשמל שלנו בעננים..........
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה