מסכימה איתך לגמרי.אחד הדברים ה הכי נוחים באינדוקציה זה הניקיון שאם את משלבת את מאבדת את זה.
הכיף הוא פשוט להעביר את הכרית יפנית על השיש והכירה כאחד (אצלי הם אותו גובה בדיוק)
גם אני מתחרטת על החלבי שהתעקשתי על גז.תעשי אינדוקציה אל תפחדי, תודי על כל רגע!!!
לי יש רק בחלבי גז דומינו, וגם שם הייתי עושה אינדוקציה
מה יש לך היום?קופצת על האשכול, שאלה קטנה.
מה אתם עושות בפסח?
לי יש בחלבי גז.מה באמת עושים באינדוקציה כשרוצים לצלות חציל או כבד או לקלות לחם?
וכשאת רוצה לצלות כבד מה את עושה? זה בשרי...לי יש בחלבי גז.
מה יש לך היום?
לי בעיקרון תמיד הייתה כירה נפרדת לפסח, וכשלוש שנים לפני שעברתי דירה בגלל החמרות בנהלים של חברת הגז לא נתנו לי בלון גז למטבח של פסח כמובן שידעתי מזה רק כמה ימים לפני פסח כשהלכתי לקחת בלון, אז קניתי אינדוקציה...
ואז במעבר דירה כבר לא היו לי ספקות , ידעתי איזה תענוג זה.
רק עכשיו יש לי דירה ויש לי רק אינדוקציה שם, הבנתי שיש דבר כזה מתאם, האם הוא מוצלח והיכן משיגים אותו?
יש לי מנגל חשמלי קטן רק לצליית כבד.וכשאת רוצה לצלות כבד מה את עושה? זה בשרי...
אחרי שתנסי אינדוקציה לא תרצי להשתמש יותר בגז ואז יהיו לך רק 2 להבותתודה,
ראיתי את הכיריים ל TEKA והם מאד יקרות, לכן חשבתי להוזיל עלויות עם 2 כיריים דומינו - אחת גז ואחת אינדוקציה.
משהי פה בפרוג פרסמה גרה בבני במעונות ויזניץ, אפשר לקנות באמזוןהיכן השגת את המשטח סיליקון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: