דיון כיריים גז או אינדוקציה

ניו פייס

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
למקרי הצורך (הפסקת חשמל, צליית חצילים, שרפת הפרשת חלה וכדו') יש לי כיריים דומינו על גז בשיש החלבי
(הן משמשות אותנו באופן סדיר לבישולים חלביים)
זה משהו נייד או מותקן לך על השיש?
מצריך חיבור לגז?
אני אשמח לקבל המלצה על אש לצליית חציל בעיקר ללא חיבור לגז ביתי

M. L.

משתמש פעיל
גם אני התלבטתי.
בסוף הלכנו על אינדוקציה פשוט תענוג.
ניקיון נוחות בטיחות מהירות.
ממש עולם אחר.
שווה להשקיע על כיריים גדולות מ60.
ומבחינת הטעם אני דווקא בכללי כן רגישה יותר מרגישה הבדל באוכל שבושל בסיר יציקה/סיר נירוסטה.
בבישול באינדוקציה לא הרגשתי שום הבדל בטעם.

יום מקסים!

משתמש צעיר
כל אלא שבעד אינדוקציה - זה נכון גם לגבי אינדוקציה חד פאזי? זאת האופציה היחידה שיש לי מבחינת החשמל בדירה.
למישהו יש ניסיון עם כיריים כאלו?
בעיקרון אינדוקציה זה תלת פאזי, לי היה שנתיים חד פאזי - לא יכלתי לבשל 2 סירים על חום גבוה, זה לא נותן,
לי זה היה בסדר בתור זוג צעיר + ילדה, לא היה קשה להסתדר,
אבל אם את מבשלת למשפחה הייתי ממליצה לבדוק אפשרות של תלת פאזי ואם לא לדעתי עדיף חשמלי.
מאמינה שכל מי שממליצה זה ודאי תלת פאזי. (הבאנו חשמלאי שיחליף לחד פאזי, זה לא בא בסטנדרט)

חורף מטריה בענן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ואני שמעתי שלא כדאי לקנות חד פאזי כי זה מאוד חלש ואת מאבדת את היתרון הכי משמעותי של האינדוקציה
לי יש חד פאזי. חזק רותח. מים רותחים בשניה. בצל מטוגן בשניה.
אכן נראה לי שאי אפשר להפעיל את שתי הלהבות ביחד על הכי גבוה.. אבל אף פעם לא יצא לי, כי בד"כ רק בתחילת הבישול צריך את המקסימום, מיד אחרי שרותח, מנמיכים, אלא אם כן רוצים לטגן ציפס בשתי מחבתות.. אבל גם בטיגון לא צריך להשתמש בעוצמה הכי גבוהה. הוא מידי חזק... (יש לי morphy richards)
זה הרבה יותר חם מאש !!
על כיריים רגילות היה לוקח כמה דקות עד שהמים רותחים... על אינדוקציה זה חצי דקה.
(ובלי קשר- אין כמו שילוב של סיר לחץ עם אינדוקציה... רבעי עוף מוכן ב- 15 דקות בישול !!)

יום מקסים!

משתמש צעיר
לי יש חד פאזי. חזק רותח. מים רותחים בשניה. בצל מטוגן בשניה.
אכן נראה לי שאי אפשר להפעיל את שתי הלהבות ביחד על הכי גבוה.. אבל אף פעם לא יצא לי, כי בד"כ רק בתחילת הבישול צריך את המקסימום, מיד אחרי שרותח, מנמיכים, אלא אם כן רוצים לטגן ציפס בשתי מחבתות.. אבל גם בטיגון לא צריך להשתמש בעוצמה הכי גבוהה. הוא מידי חזק... (יש לי morphy richards)
גם לי החד פאזי היה ממש חזק, רק לא נתן כמה יחד...
ביוםיום זה לא הפריע לי, אבל כשהכנתי לדוג שבת שאירחתי - ממש נתקעתי.
לכן לפי דעתי זה תלוי בגודל המשפחה - השלב בחיים...
בנוסף, כדאי לך לברר לפני שאת קונה כי לי זה אפילו לא נתן להדליק 3 יחד, גם לא בחום נמוך.
כל אחד בנפרד - פצצה, אבל כאילו יש לי כירה זוגית ולא של ארבע...

חורף מטריה בענן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בנוסף, כדאי לך לברר לפני שאת קונה כי לי זה אפילו לא נתן להדליק 3 יחד, גם לא בחום נמוך.
לי יש רק זוגי.. איפה מצאתם של 4? הפכתי את העיר,אבל חד פאזי מצאתי רק כיריים של שתיים..

חורף מטריה בענן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אם ככה, אפשר ללכת על שתי זוגיות של חד פאזי.. זה אמנם לא נותן את המקסימום, אבל כמעט.

יום מקסים!

משתמש צעיר
אם ככה, אפשר ללכת על שתי זוגיות של חד פאזי.. זה אמנם לא נותן את המקסימום, אבל כמעט.
באמת היינו צריכים חשמלאי בשביל זה, אבל היה לנו חור בשיש בשביל כיריים רגילות של ארבע...
אני הייתי קונה כיריים חשמליות של ארבע, היה לי אותן קודם וגם הן טובות מאוד, אולי האינדוקציה יותר, אבל עדיף כיריים נורמליות של ארבע מאשר אינדוקציה של שתיים או שתיים אחת ליד השניה....

חורף מטריה בענן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
באמת היינו צריכים חשמלאי בשביל זה, אבל היה לנו חור בשיש בשביל כיריים רגילות של ארבע...
אני הייתי קונה כיריים חשמליות של ארבע, היה לי אותן קודם וגם הן טובות מאוד, אולי האינדוקציה יותר, אבל עדיף כיריים נורמליות של ארבע מאשר אינדוקציה של שתיים או שתיים אחת ליד השניה....
חשמלאי החליף לחד פאזי את הרביעייה? אולי לכן העוצמה הייתה ברמה הזאת..

יום מקסים!

משתמש צעיר

נחמי3

משתמש מקצוען
שפיות וטבחיות יקרות,
יש לכן אינדוקציה?
בשלתן על גז?
האם אתן מרגישות טעם אחר במאכלים בבישול על אינדוקציה?
שמעתי שבישול על אינדוקציה יש טעם אחר למאכלים, ויש בעיה בשלבי הבישול, נכון או לא?
אינדוקציה!

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
לי יש חד פאזי של בוש
עובד מעולה, כל ה 4 ביחד
יש את הבוסטר שזה הפעלה בחום מאוד חזק
(להתחלה) שבאמת עובד רק כשפועל אזור אחד
אבל גם הסטנדרט החם (שאצלי זה 9)
מרתיח חזק ומהר, הרבה יותר מגז...
מה שכן, קניתי חד פאזי, אבל חיבור לחשמל רחב יותר
(לא יודעת להגדיר את הגודל, לא שקע סטנדרט, אלא שקע מיוחד יותר- עבה יותר ומעביר יותר חשמל)

מכינה שבתות להרבה אנשים, ולא מרגישה במחסור
הרבה יותר כיף מגז
(לפעמים היה עוזר לי סיר חמישי... )
אבל בגדול ה 4 סירים, ברוחב 60 ס"מ של בוש מספק בהחלט גם לשבתות של 15-20 איש
ומקסימום עושים תיעדוף
כשנכין שבתות ל 30 איש, יכול להיות שנדבר אחרת
בינתיים מצויין

האש והמים

משתמש רשום
לי יש חד פאזי של בוש, וכרגע בתור זוג צעיר פלוס 2 זה מספיק בהחלט, מראה אסטטי, קל בטירוף לנקות ומבשל בשניות!! (תפוחי אדמה לפירה בסיר רגיל, לא סיר לחץ - רבע שעה...)
אבל לדעתי לבשל עם זה בכמויות גדולות זה מאבד את כל היתרון. כי העוצמה של החום יורדת עם כל סיר שמוסיפים..
לי פשוט לא כ"כ יוצא לבשל שבתות ובכמויות גדולות, לכן, מי שכן, הייתי ממליצה כן לחשוב על תלת פאזי.
וגם, לא יודעת אם זה קשור, בימי שישי כדולקים ביחד המזגן, מייבש, התנור, המדיח והאינדוקציה, החשמל נופל...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה