לנו יש אינדוקצייה בוש חד פאזי עובד בהכל מצויייין!!!!, מעט יקר אבל שווווה!
"ברוך שפטרנו מהגז"
לנו יש חד פאזי של בוש.
מאוד נחמד, אכן אי אפשר להפעיל יותר משני מבערים על האש הגבוהה. זה יעבוד על אש נמוכה יותר.
אבל זה לא קורה הרבה.
נראה לי שיש להם דגם אחד בלבד שמתאים לחד פאזי.תודה על המידע.
מה הדגם של הכיריים?
ואשמח גם לדגם.
או שהכל אותו דגם אחד ויחיד?
לנו יש חד פאזי של בוש.
מאוד נחמד, אכן אי אפשר להפעיל יותר משני מבערים על האש הגבוהה. זה יעבוד על אש נמוכה יותר.
אבל זה לא קורה הרבה.
בגדול, אני לא רואה את הדברים המלהיבים שיוחסו לאינדוקציה, לא יודעת אם זה קשור לחד פאזי או לא. הטיגון בו די ארוך. בישול מהיר, אבל יודע גם לשרוף מאכלים וסירים, ולא מבשל באופן אחיד. בקיצור, דומה לאש. לא רואה מה היתרונות העצומים שלו, פרט כמובן לנקיון, שעל זה אין לו תחליף! אין.
לא מוותרת על זה.
@בינגו משחקים
קנינו עכשיו גם חד פאזי של בוש,
רציתי לדעת כמה דברים:
1. כמה זמן לוקח לך להרתיח סיר גודל סטנדרטי עם המאיץ חום?
הטכנאי שהתקין לי אמר לי שתוך דקה הסיר רותח וזה ממש לא ככה, לוקח איזה 5 דקות לפחות.
2. איך את מבשלת למשל אורז? אני מתחילה עם חום 9 מחכה שהמאכל מבעבע, ואז לפי ההוראות אמורים להנמיך ל3, כשאני מנמיכה ל3 4 זה מפסיק לבעבע , ואז האורז יצא קשה.
מרגיש לי כאילו הכיריים לא מספיק חזקות כמו שמצופה אשמח לשמוע איך אצלך.
לי יש בוש חד פאזי, מרוצה מאוד, גם כשכל ה-4 עובדים.
לגבי אורז, מרתיחה על 9 עד שמבעבע מורידה ל6 סוגרת את הסיר עם מכסה, שמה טיימר ל20 דקות וזהו, יוצא אורז מושלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: