עזרה כיצד לשלב עריכה בתוכנות אדובי?

שירה שירוש

משתמש רשום
שלום, אני אשמח לדעת איך ניתן לערוך ולשלב בין התוכונות של אדובי באמצעות הקישורים שהיא נותנת. לדוגמא יש לי קובץ באילוסטרייטור ואני רוצה להוסיף עליו עיצובים שיש רק בפוטושופ והובץ של אילוסטרייטור יתעדכן אוטומט בשינויים אחרי שאני מבצעת אותם בפוטושופ, אני מדגישה ,אוטומט" כי אני יודעת את האפשרות של לשמור את השינויים בפוטושופ ואז להביא אותם כקובץ תמונה נפרד מהקובץ המקורי באילוסטרייטור.אני אשמח לעזרה בהקדם זה דחוף לי מאוד...

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
מנסיוני בתוכנות אחרות של אדובי (עכ"פ בגירסאות האחרונות) העדכון הוא מיידי כששומרים

מ. ק.

משתמש מקצוען
אם את מייבאת את קובץ הפוטושופ לאילוסטרייטור כקובץ פוטושופ מקושר למקור (פלייס לינקד)
ברגע שתבצעי את השינויים בפוטושופ ותשמרי הוא אמור להתעדכן גם באילוס.

בכללי, פוטושופ ואילוס פחות מיועדות לייבא זו לזו אלא שתיהן מסונכרנות עם אינדיזיין ושם יהיה לך יותר לבצע עדכון מיידי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה