גם לטלפון כשר?כותבים את מספר הטלפון מההזמנה, ומקבלים קוד בשיחה טלפונית.
לוחצים על שלח לי sms ומגיעה שיחה קוליתגם לטלפון כשר?
תבדקי פה@הכלבויניק, זקוקה לעזרתכם.
הזמנתי חבילה מאלי לפני כ40 יום, באתר של חברת השילוח cainiao מופיע שמ29.11 המשלוח הגיע לדואר בארץ היעד.
מנגד- כשמנסה לאתר במעקב של דואר ישראל מקבלת הודעה שאין נתונים על דבר הדואר מסוג מדלת לדלת שמספרו..
מספר מעקב *************
אשמח לעזרתכם!
כנראה שהחבילה תקועה עדיין לפני המעבר במכס, ולכן אין עליה תיעוד נוסף.@הכלבויניק, זקוקה לעזרתכם.
הזמנתי חבילה מאלי לפני כ40 יום, באתר של חברת השילוח cainiao מופיע שמ29.11 המשלוח הגיע לדואר בארץ היעד.
מנגד- כשמנסה לאתר במעקב של דואר ישראל מקבלת הודעה שאין נתונים על דבר הדואר מסוג מדלת לדלת שמספרו..
מספר מעקב *****************
אשמח לעזרתכם!
לא רואה אפשרות לעררוך את ההודעה..כנראה שהחבילה תקועה עדיין לפני המעבר במכס, ולכן אין עליה תיעוד נוסף.
זה קורה מידי פעם, בעיקר בחבילות קטנות, חכו בסבלנות, ושימו לב, כשיעבור זמן ההגנה, אם עדיין זה לא יגיע, פתחו סכסוך ותקבלו החזר מלא.
נ.ב. אני ממליץ למחוק את מספר המעקב המלא, זה גלוי לכל, ומאפשר לאינשי דלא מעלי לקחת אותה כשתגיע לסניף שלכם...
ניתן עד 3 שעות מפרסום התגובה.לא רואה אפשרות לערוך את ההודעה..
מקבלת "לא נמצאו תוצאות לשאילתה המבוקשת"
נראה לי עליתי על השיטה איך למצוא את החבילה @קו מחשבה @קוראים לי #C תעדכנו אם עובד.
נכנסים לכתובת https://www.cheetahdelivery.co.il/crm/?component=packages&sub=login
כותבים את מספר הטלפון מההזמנה, ומקבלים קוד בשיחה טלפונית.
אחרי הזנת הקוד מופיע כתובת איסוף החבילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: