דונאלד טרמפ עשה את זה משיקוליו שלו
או
דונאלד טראמפ עשה את זה משיקוליו הוא
תודה
או
דונאלד טראמפ עשה את זה משיקוליו הוא
תודה
נכתב ע"י אפכא מסתברא;2508030:
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2508679:האם זו אינה כפילות?
שיקוליו - השיקולים שלו.
שיקוליו שלו - השיקולים שלו שלו?
משיקוליו הוא נשמע יותר כמו השיקולים שלו עצמו.
חני
נכתב ע"י אפכא מסתברא;2508850:'פגריכם אתם' שאני, וזה ברור, כי אין אלו 'שלכם' אלא אתם עצמכם, וזו ההדגשה.
נכתב ע"י אובמה;2508007:דונאלד טרמפ עשה את זה משיקוליו שלו
או דונאלד טראמפ עשה את זה משיקוליו הוא
תודה
נכתב ע"י חגי פאהן;n3753356:ו"שיקוליו הוא" זו פחות כפילות? "השיקולים של הוא הוא"?
אבל הראיה של ערך רב יפה. יש תשובה?
נכתב ע"י welcome;n4948913:דווקא מאד התחברתי להסבר של חני גרינשטיין.
למה "השיקולים של הוא הוא"? מי אמר כזה דבר?
שיקוליו - השיקולים שלו. הוא - זו מילה נוספת אך שונה, ומבטאת שייכות חזקה יותר, השיקולים שלו עצמו.
נכתב ע"י אפכא מסתברא;n4940637:לפני קרוב לחמשים שנה אמר המורה שלי לדקדוק וללשון באופן חד משמעי שיש להשתמש בהטיות של המילית 'של' במקרים כאלה, ולא נכון להשתמש בכינוי הגוף, והראיה לדבר - 'כרמי שלי לא נטרתי'... אבל הראיה של ערך רב (למרות שמבחינת ההגיון המילולי אפשר לתרץ בדוחק) הציקה לי. שאלתי באקדמיה, והתשובה המפתיעה (?? אחרי שסברתי כי דברי המורה הם קדוש קדוש) - שתי הצורות נכונות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: