את האמת , רק לאחר שלוש שנות נישואין גיליתי שקים בבית דבר כזה .רק תעדכנו בסוף אם זה היה שווה משהו השארתם אותי ממש סקרן שעדיין יש כאלה דברים
אני קצת מבין בזה(ממש בקטנה)את יכולה להעלות תמונות אשמח לתת הערכת שווי אם אדעמכירים אספן מטבעות/ שטרות ישנים אמין?
אשמח להמלצות
נזרק כבר?מכיוון שהאשכול הוקפץ מעדכנת למי שהתעניין שחפרתי המון באינטרנט מתברר שממש לא משתלם למכור היום בולים, רובם לא שווים ומזכים בכמה עשרות שקלים, אלא אם כן הם נדירים ממש.
עם השטרות בכלל הסתבכתי זה כסף זר ולא ידעתי לאיזה מדינה שייך
הוחלט לשים את החבילה באשפה , העיקר שכבר לא מציק לי בעיין
כן ...נזרק כבר?
באסה....כן ...
אויש , חבל..באסה....
אני אספן חובב של בולים.
יש לי כמויות בולים עתיקים כולל של פלשתינא -א”י ושל גרמניה הנאצית ועוד כ70 מדינות.
כל בול ישן יצטרף לאוסף בשמחה.
מישהו יודע להמליץ?מכירים אספן מטבעות/ שטרות ישנים אמין?
אשמח להמלצות
למה????מכיוון שהאשכול הוקפץ מעדכנת למי שהתעניין שחפרתי המון באינטרנט מתברר שממש לא משתלם למכור היום בולים, רובם לא שווים ומזכים בכמה עשרות שקלים, אלא אם כן הם נדירים ממש.
עם השטרות בכלל הסתבכתי זה כסף זר ולא ידעתי לאיזה מדינה שייך
הוחלט לשים את החבילה באשפה , העיקר שכבר לא מציק לי בעיין
אני מתעסק במטבעות ושטרותמישהו יודע להמליץ?
איך אפשר לשלוח אליך מה שיש לי שתגיד מה הערך וכו'אני מתעסק במטבעות ושטרות
במה מדובר?
sl54cpa בגימיילאיך אפשר לשלוח אליך מה שיש לי שתגיד מה הערך וכו'
רציתי לשאול לגבי מטבעות עם חנוכיה וגם מטבעות עם הציורים יש לי את כל האוסף הנ"ל כמה אני יכול לקבל עליו????
שקלים בודדים כל דברלי יש אסימונים ושטר של לירה ושטר של 50 ש' ישן
כמה זה שווה?
הכוונה 60 שנה למדינה?שטרות של 20 שנה למדינת ישראל שווה משהו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: