נכתב ע"י אלן;1352434:תודה לעונים
ולשאלה מה בדיוק אני רוצה,
לסגור מפני גלישתי שלי, אתר מסוים
זה לא אתר אסור, פשוט אני מתפתה להכנס לתוכו והוא גוזל לי זמן רב ואם היה חסום הייתי מרויח הרבה זמן
127.0.0.1 www.yoursite.com
דרך אגב -באיזה תוכנה צריך לפתוח את הקובץ הזה ע"מ להוסיף את השורה? (פנקס רשימות או מה?)נכתב ע"י נפוליאון;1352444:אם זה פרוג, אז לא נעזור לך...
יש קובץ בתיקיה C:\Windows\System32\drivers\etc
בשם hosts
תוסיף לו שורה כזו:
קוד:127.0.0.1 www.yoursite.com
בתחילת השורה אתה כותב את כתובת IP של המחשב שלך (127.0.0.1)
אחרי זה את כתובת האתר שאתה רוצה להימנע ממנו, יכול להיות שתצטרך לכתוב 2 שורות אחת עם התחילית של www ואחת ללא
זו כתובת שאינה משתנה, בכל מחשב הכתובת הזו מפנה אל המחשב עצמונכתב ע"י אלן;1352794:ה IP שלי משתנה מזמן לזמן, לא כן?
אז אפילו נפוליאון לא יעזור
עוד קצת זמן למחשבהנכתב ע"י צדיק;1352847:מה זה יעזור אם יודעים איך חוסמים ואיך מבטלים חזרה
כןנכתב ע"י LLEEVV;1352852:דרך אגב -באיזה תוכנה צריך לפתוח את הקובץ הזה ע"מ להוסיף את השורה? (פנקס רשימות או מה?)
לחץ על התחל, בחלון החיפוש בחלק התחתון של המסך, יש להקיש notepad, בלי ללחוץ על enter.נכתב ע"י park;1353330:הוא לא נותן לי לעשות שום שינויים בקובץ, הוא אומר שצריך הרשאה של האדמיניסטרטור אפי' שאני מוגדר ככזה.
המספרים בכתובת מוגבלים עד 255נכתב ע"י LLEEVV;1353280:למה אני לא מצליח?
(איפה שכתוב 99.999.990.999 זה במקום הIP שלי)
אם לא ניתן לשמור, יש לשמור במיקום אחר (מסמכים) ולהעתיק אל המיקום הנ"לנכתב ע"י park;1353330:הוא לא נותן לי לעשות שום שינויים בקובץ, הוא אומר שצריך הרשאה של האדמיניסטרטור אפי' שאני מוגדר ככזה.
אני מבין שהדרכה זו היא למערכת הפעלה 7 ומעלה, ומה עושה XP?נכתב ע"י Shlomi;1353428:לחץ על התחל, בחלון החיפוש בחלק התחתון של המסך, יש להקיש notepad, בלי ללחוץ על enter.
החיפוש ימצא לך את notepad, ויציג אותו בחלק העליון של המסך.
יש ללחוץ עליו עם הלחצן הימני של העכבר, ובתפריט שיפתח לבחור ב-Run as Administrator.
לאחר מכן תוכל לבצע איזה שינויים שתרצה.
נכתב ע"י נפוליאון;1353690:המספרים בכתובת מוגבלים עד 255
אם כבר, תכתוב 0.0.0.0
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: