נכתב ע"י sunshine;1728982:יש סיבה שכל הצלמות לאחרונה שמות את הלוגו באמצע??? זה מפריע...
מה נראה לך, התמונות הם לשימוש?!
לא שמים את הלוגו על המצולם עצמו, מי שרק רוצה לראות את התמונה, זה לא אמור להפריע!!!
נכתב ע"י sunshine;1728982:יש סיבה שכל הצלמות לאחרונה שמות את הלוגו באמצע??? זה מפריע...
נכתב ע"י רחלי 1234;1729167:מה נראה לך, התמונות הם לשימוש?!
לא שמים את הלוגו על המצולם עצמו, מי שרק רוצה לראות את התמונה, זה לא אמור להפריע!!!
נכתב ע"י רחלי 1234;1729163:נתוני צילום:
יש פה כמה תמונות
בגדול מצלמה 600D
עדשה 85
צמצם בין 3.5-5
מהירות בין 200-500
עם את רוצה לדעת על תמונה אחת ספציפית, תגידי וארשום לך מדויק.
בכל אופן, כל דבר לגופו, הנתונים האלו התאימו לאור שהיה קיים באותו מקום ובאותה השעה.
את המהירות אני מתאימה לאחר שכיוונתי גודל צמצם.
נכתב ע"י גרפיקהil;1729906:תודה רבה
רציתי לדעת באופן כללי.
אולי אם אאזור מספיק אומץ, אעלה ג"כ תמונה לחוו"ד...
נכתב ע"י נחמי052;1728417:רחלי, תמונות פשוט ליגה....
איפה זה בטבריה עילית??
נכתב ע"י רחלי 1234;1728440:לא יודעת מה זה טבריה עילית
זה למעלה בטבריה, ליד מלון המלך שלמה.
נכתב ע"י נחמי052;1728452:כן, טבריה עילית נראה לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: