זעירא דחברייא
משתמש פעיל
אכשר דראלא ידוע לי שמקומות שמחללים שבת לא עושים בהם אירועים לחרדיים עם גד"י
יד אליהו לא מחלל שבת שהרב שך עשה שם אירוע או גני התערוכה שהיה אירוע עם ר' חיים
אכשר דראלא ידוע לי שמקומות שמחללים שבת לא עושים בהם אירועים לחרדיים עם גד"י
יד אליהו לא מחלל שבת שהרב שך עשה שם אירוע או גני התערוכה שהיה אירוע עם ר' חיים
לא הבנתי יש לו חברה בשם ילו הפקות חברה קטנטנה שעושה כל מיני אירועונים של איגוד בני ישיבותגם הוא מפיק אצל הלפרין
אין כמו לדפוק עובדות מאחורי המקלדת. במיוחד שאתה יושב במסעדה שמחללת את יום השואה.... עלה והצלח.אוקי. אז ככה.
שלא יטחנו לכם את המוח עם "המצב בארץ" וכו', פשוט מאד גילו שהאצטדיון שתוכנן להיות בו הכינוס - מחלל שבת.
(בפעם הבאה עדיף לבדוק לפני פרסום פומפזי והוצאת שיר במיוחד לכבוד האירוע!)
לא קשורלא הבנתי יש לו חברה בשם ילו הפקות חברה קטנטנה שעושה כל מיני אירועונים של איגוד בני ישיבות
ויש את החברה הענקית של הלפרין שזה החברה הפקות הגדולה בציבור החרדי שהיא מרימה את כל האירועים הבומבסטים של הציבור
איך זה מתקשר בין השניים
אפשר הסבר?אין כמו לדפוק עובדות מאחורי המקלדת. במיוחד שאתה יושב במסעדה שמחללת את יום השואה.... עלה והצלח.
אהה אז בעצם ויספיש אירגן את האירוע ושכר את חברת ההפקות הלפרין כדי לעשות את זהויש חברה להפקת אירועים שהם צריכים לארגן אירועי ענק וגם הוא שוכר אותם
הוא לא מתעסק בהפקת אירועים
ממתי בית יודע לדבר?אני לא בטוח שהפשטות רלוונטית פה.
ההודעה שקיבלנו היתה מבית ר' גרשון. וזה היה לפני השביתה.
אבל לא רלוונטי פה הפרשנויות. זה סתם לטחון מים.
מאיפה אתה יודע שהסיבה זה חילול שבת?אפשר הסבר?
שמעו את הבית מדבר בוקלי קולות, לא שמעת?ממתי בית יודע לדבר?
מאימתי שחצר מכניסה אנשים.ממתי בית יודע לדבר?
לא.אהה אז בעצם ויספיש אירגן את האירוע ושכר את חברת ההפקות הלפרין כדי לעשות את זה
אני הבנתי נכון?
שכנעת אותישמעו את הבית מדבר בוקלי קולות, לא שמעת?
כנראה רק מי שיש לו אמונת חכמים שמע את הבית צועק....
תימה אפילו אומר לך על ימין שהוא שמאלשכנעת אותי
אין לי אמונה בעץ ואבן מצטער
ציווי ה' יותר חזק אצלי
התכוונתי "אפשר הסבר?" לגבי ה"במיוחד שאתה יושב במסעדה שמחללת את יום השואה.... עלה והצלח."...מאיפה אתה יודע שהסיבה זה חילול שבת?
ובמיוחד שהוא עומד בפני סגירה מוחלטת ככל הנראהמדובר במקום שהתחזק וסגר את עצמו בשבת
חבל שכותבים סתםאוקי. אז ככה.
שלא יטחנו לכם את המוח עם "המצב בארץ" וכו', פשוט מאד גילו שהאצטדיון שתוכנן להיות בו הכינוס - מחלל שבת.
(בפעם הבאה עדיף לבדוק לפני פרסום פומפזי והוצאת שיר במיוחד לכבוד האירוע!)
הכי נראה לך לעין וככה אתה מוציא את המארגנים (ר' גרשון ור' ברוך מרדכי אזרחי) קטנים.הסיבה שהכי נראית לעין היא: מחוסר ענין לציבור ומחוסר ציבור לענין
מעניין למה הבנת כך?הכי נראה לך לעין וככה אתה מוציא את המארגנים (ר' גרשון ור' ברוך מרדכי אזרחי) קטנים.
כדאי שתחשבו על מה שאתם מוציאים מהראש...
מתנצל, ככה הבנתי. מסתבר שאתה צודק.חבל שכותבים סתם
מכיר מקרוב
מדובר באדם שהתקרב לדת מתפלל שלוש תפילות ביום וכבר הרבה זמן מאז הפטירה של אביו אין אירועים בשבת (מקווה שאתה מבין את המשמעות של סופי שבוע)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: