המשטח שלי הוא 100 לא 80מה גודל משטח הכיור אצלך? 80*60?
המשטח שלי הוא 100 לא 80מה גודל משטח הכיור אצלך? 80*60?
יואו!!!!!!!זה היה התכנון,
בסוף מצאנו בחנות "פורצלנו עילית" (מודיעין עילית) "כיור בייבי"- כיור גדול ועמוק עם שיש, מגיע ב3 גדלים קבועים מראש.
החומר ממנו עשוי הוא לא שיש אלא משהו אחר...לא זוכרת אי קוראים לו.
קנינו את הכי גדול- כיור 60 ס"מ, סה"כ משטח כולל שיש- 120*60, ב 1200 ש"ח.
מצורפת תמונה. את הארון הזמנו לבד אצל נגר...כרגע עוד בלי דלתות.
אגב, הברז: הוא ברז גמיש. (לא נשלף! על כל חסרנותיו,) הצינור הלבן יכול לזוז ולהתקפל איך שרוצים. טוש מצויין!
צפה בקובץ המצורף 797944צפה בקובץ המצורף 797945
רק חודשייםכמה זמן יש לך את זה?
@אביגדוריתהכיור של מטי זה מוצר מדף שיש בכל חנות שמוכרת אמבטיות סטנדרטיות , תבררו כמו על כל מוצר איפה הכי זול
(אנחנו קנינו את כל הבית אצל יוסף בשורות טובות בבני ברק, ממליצים מאד)
כשהנגר התקין את הארון הוא הרכיב את הכיור בלי תוספת מחיר
אח"כ צריך אינסטלטור כדי להרכיב את הברז (או שהקבלן עושה בשטח בתהליך שיפוץ)
כותבת שוב את כל פירוט העלויות:
כיור+משטח רוחב 80 - 700
ארון אמבטיה של נגר - 1300 + מתחת לארון אמבטיה עשיתי רשת עץ מלא לקערות נט"י , מגירות טריקה שקטה וכו'
סך הכל: 2000
וכבר צרפתי תמונה סוף סוף...
צפה בקובץ המצורף 807253
זה היה התכנון,
בסוף מצאנו בחנות "פורצלנו עילית" (מודיעין עילית) "כיור בייבי"- כיור גדול ועמוק עם שיש, מגיע ב3 גדלים קבועים מראש.
אגב, הברז: הוא ברז גמיש. (לא נשלף! על כל חסרנותיו,) הצינור הלבן יכול לזוז ולהתקפל איך שרוצים. טוש מצויין!
יש לך חור מיותר לייד הכיור?לגבי הברז- יש חור מובנה,
לגבי הכיוון, אנחנו התקנו את הכיור הפוך ממה שהם מציגי בתצוגה.
הרווחנו בצורה כזו שוליים לשיש.. וכך גם הברז הוא לכיוון השני.
לגבי הכיור לרחצת תינוק שכל אחד יעשה את השיקול שלו המחיר מאד יקר אבל הם לא מייצרים את הארון אלא סוג של מתווכים ובפועל עושה את זה נגר ערבי שאי אפשר לדעת את איכות העבודה שלו לגבי הכיור אני לא לגמרי יודעת גם כנראה "עבודה ערבית", לברר טוב טוב מי עושה את העבודה הזו, ולא להסתמך על חיוכים והרבה מילים שהם מפזריםדרך אגב בוריס קרמיקה התפצל לשתיים (בוריס נפטר ויש את הדודים ויש את הנכדה)
אז מי שקנה שמה שיציין אצל מי הוא קנה
נטלי מלכה - ספק - arcdb
שלום לכולם, שמי נטלי מלכא, בת 30 ירושלמית מלידה, מאז שאני זוכרת את עצמי גדלתי בעסק המשפחתי שהיה שייך לסבי היקר ז"ל, מייסד 'בוריס קרמיקה ו..www.arcdb.co.il
לגבי הכיור לרחצת תינוק שכל אחד יעשה את השיקול שלו המחיר מאד יקר אבל הם לא מייצרים את הארון אלא סוג של מתווכים ובפועל עושה את זה נגר ערבי שאי אפשר לדעת את איכות העבודה שלו לגבי הכיור אני לא לגמרי יודעת גם כנראה "עבודה ערבית", לברר טוב טוב מי עושה את העבודה הזודרך אגב בוריס קרמיקה התפצל לשתיים (בוריס נפטר ויש את הדודים ויש את הנכדה)
אז מי שקנה שמה שיציין אצל מי הוא קנה
נטלי מלכה - ספק - arcdb
שלום לכולם, שמי נטלי מלכא, בת 30 ירושלמית מלידה, מאז שאני זוכרת את עצמי גדלתי בעסק המשפחתי שהיה שייך לסבי היקר ז"ל, מייסד 'בוריס קרמיקה ו..www.arcdb.co.il
@אביגדורית אילו מגרעות את רואה בברז הנשלף?גם אצלי זה חומר 'כמו של אמבטיות' זה נקרא - אמייל. החיסרון שקיים רק בצבע לבן.
לי יש ברז נשלף, ועם כל המגרעות לא הייתי מותרת עליו
אני מקלחת שם ילדה בת שנתיים שפתאום נעמדת...
עם הברז הנשלף זה תענוג , זה כמו אמבטיה - מינוס התכופפות
שלוםזה היה התכנון,
שם החברה הוא MTIשלום
אשמח אם יש לכם אפשרות לדעת את חברת יצרן הכיור
יעזור לנו ממש!!!
תודה רבה עזרת לי מאדשם החברה הוא MTI
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: