קינוח כוס מאולתר שיצא ממש יפה וגם טעים...
הבסיס הוא מתכון חדש של קרמבל מגניב ממש שראיתי אצל מלכי אדלר כאן
קרמבל:
100 גרם קמח
100 גרם אבקת שקדים
100 גרם נטורינה
100 גרם סוכר
100 גרם שוקולד מריר קצוץ לחתיכות קטנות
מעבדים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, האבקת שקדים, הנטורינה והסוכר לקבלת פירורים
מפזרים בתבנית ואופים ב180 מעלות כרבע שעה להזהבה קלה.
שמים את השוקולד בקערה ומיד כשיוצא מהתנור מעבירים את הקרמבל הרותח לקערה עם השוקולד (תזהרו לא להכוות....) ,מערבבים ומעבירים למקרר - התוצאה מגניבה לגמרי, מקבלים קרמבל עטוף בשוקולד
למוסים:
מקציפים 500 מ"ל ריצ' עם 4 כפות פודינג וניל ו2 כפות אבקת סוכר לקצפת יציבה
מחלקים את הקצפת ל3 קערות:
לאחת מוסיפים עוד כף פודינג או תמצית וניל
לקערה נוספת - כפית קפה מומסת במעט מים חמים (לאוהבי טעם חזק אפשר לשים יותר)
ובקערה האחרונה - ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות ריצ' ולאחר ההמסה להוסיף לקערה ולקפל היטב
מכניסים כל תערובת מוס לשקית זילוף עם צנטר שונה (אני השתמשתי ב-2 סוגי כוכב ובאחד עגול חלק) ומזלפים מכל סוג על הקרמבל
מעולה בהקפאה בקופסא אטומה
בהצלחה וחג שמח!!
הבסיס הוא מתכון חדש של קרמבל מגניב ממש שראיתי אצל מלכי אדלר כאן
קרמבל:
100 גרם קמח
100 גרם אבקת שקדים
100 גרם נטורינה
100 גרם סוכר
100 גרם שוקולד מריר קצוץ לחתיכות קטנות
מעבדים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, האבקת שקדים, הנטורינה והסוכר לקבלת פירורים
מפזרים בתבנית ואופים ב180 מעלות כרבע שעה להזהבה קלה.
שמים את השוקולד בקערה ומיד כשיוצא מהתנור מעבירים את הקרמבל הרותח לקערה עם השוקולד (תזהרו לא להכוות....) ,מערבבים ומעבירים למקרר - התוצאה מגניבה לגמרי, מקבלים קרמבל עטוף בשוקולד
למוסים:
מקציפים 500 מ"ל ריצ' עם 4 כפות פודינג וניל ו2 כפות אבקת סוכר לקצפת יציבה
מחלקים את הקצפת ל3 קערות:
לאחת מוסיפים עוד כף פודינג או תמצית וניל
לקערה נוספת - כפית קפה מומסת במעט מים חמים (לאוהבי טעם חזק אפשר לשים יותר)
ובקערה האחרונה - ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות ריצ' ולאחר ההמסה להוסיף לקערה ולקפל היטב
מכניסים כל תערובת מוס לשקית זילוף עם צנטר שונה (אני השתמשתי ב-2 סוגי כוכב ובאחד עגול חלק) ומזלפים מכל סוג על הקרמבל
מעולה בהקפאה בקופסא אטומה
בהצלחה וחג שמח!!