נראה לך שיש לי זמן?נכתב ע"י ראש המוסד:
זה קשור איכשהו גם לספרי אור החיים?
ראש המוסד אמור לדעת את התשובה ולא לבקש אותה מהאזרח הפשוט....
המצב עכשיו מול איראן לא פשוט!
נראה לך שיש לי זמן?נכתב ע"י ראש המוסד:
זה קשור איכשהו גם לספרי אור החיים?
ראש המוסד אמור לדעת את התשובה ולא לבקש אותה מהאזרח הפשוט....
זה מה שמדאיג אותך?נראה לך שיש לי זמן?
המצב עכשיו מול איראן לא פשוט!
ככה גם הליטאים והספרדים יעזרו לזהאין קשר לא לקנות באור החיים נכון שזה אותו בעה"ב אבל לא נרויח מזה כלום
לא יהיה לזה השפעה בכלל אצלו
להתחיל להגיש תלונות לרשותככה גם הליטאים והספרדים יעזרו לזה
אולי תנסו לבקש מפרקש בקנייטש הוא שבר את בורסלינו
ועוד משהו
לא שום נוסחה פשוט יצרני הלבד הולכים ונעלמיםמשהו אחד אני לא מבין באשכול הזה.
מצד אחד כותבים שיש מאפיה שעוצרת אנשים מלייבא כובעים אחרים
מצד שני על כל שלל המותגים שמביאים כאן כותבים שזה באיכות נמוכה וכו'.
אולי פשוט קשה לייצר ולייבא כובע סאמעט באיכות גבוהה?
ואולי סך הכל יש כאן מישהו שהצליח למצוא נוסחה ליצור כובע באיכות טובה ועל פי הלכה מותר לו לקחת גם 20,000 ש"ח לכובע ולמי שיקר לו שילך לקנות משהו פשוט.
לא בדיוק ביבר החליפו את היצור לכובע סנטטיביבר , איכות לא בשמים בלשון המעטה .
ולמה זה לא קורה בכובעים האחרים (קנייטש ועגול)?לא שום נוסחה פשוט יצרני הלבד הולכים ונעלמים
אינני יודעולמה זה לא קורה בכובעים האחרים (קנייטש ועגול)?
או שפשוט יותר קל לייצר ולייבא את הכובעים האלו.יתכן שגודל השוק הליטאי ספרדי פולני מאפשר יותר תחרות
לדעתי זה מידע מוטעה שאולי מופץ פה בפורום ע"י גורמים אינטרסנטיים כדי לעשות פרסומת ולייצר מצג שווא שסאפרים הוא הכי איכותי בפער מהמתחרים ואין לו תחליףמשהו אחד אני לא מבין באשכול הזה.
מצד אחד כותבים שיש מאפיה שעוצרת אנשים מלייבא כובעים אחרים
מצד שני על כל שלל המותגים שמביאים כאן כותבים שזה באיכות נמוכה וכו'.
אולי פשוט קשה לייצר ולייבא כובע סאמעט באיכות גבוהה?
ואולי סך הכל יש כאן מישהו שהצליח למצוא נוסחה ליצור כובע באיכות טובה ועל פי הלכה מותר לו לקחת גם 20,000 ש"ח לכובע ולמי שיקר לו שילך לקנות משהו פשוט.
אם הטיעון הוא כי מחיר ההובלה הוא העיקרי, זה רק מוכיח שיש כאן עושק,או שפשוט יותר קל לייצר ולייבא את הכובעים האלו.
מוכר בחנות של האחד המותגים של הכובעי סאמעט טען לי שהיבוא של כובעי סאמעט הרבה יותר יקר מאשר העגול, כי שולחים אותם בתוך הקופסאות קרטון מהמפעל בסין עד לחנות, לעומת הכובעים העגולים שאפשר להכניס אחד בתוך השני מה שמוזיל את מחיר ההובלה שנמדד בעיקר בנפח.
לא שהוא העיקרי, אבל מסביר בקצת את הפער מחירים מול הכובעים העגולים (ששם יש קצת יותר תחרות ועדיין כובע איכותי נ"ל עולה באיזור ה800)אם הטיעון הוא כי מחיר ההובלה הוא העיקרי, זה רק מוכיח שיש כאן עושק,
למה נפלת על סאפרים?עצומה - די לעליית מחירי כובעי הסאמעט של סאפרים (בלמונטי)
לאור עליית מחירי כובעי הסאמעט בסאפרים ל1450 שח אנו דורשים מיעקב ביבלה בעל רשת סאפרים בלמונטי להוריד את המחיר לפחות מ 1000 שח ...www.atzuma.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: