חוץ מיזה אפשר לתרום דם סתם כך להגיד למתרים שהיית חולה ואז יבדקו אותך סרולגית
כמה זמן אחרי אפשר לתרום דם ?
(במיוחד היום, שלא מחכים לתשובה שלילית)
חוץ מיזה אפשר לתרום דם סתם כך להגיד למתרים שהיית חולה ואז יבדקו אותך סרולגית
לא מנסיון אבל כך שמעתי את האחראית בבנק הדם מדווחת היום בגל"צמנסיון? איך זה עובד?
באתר מופיע 14 יום אחרי שתי בדיקות שליליות אבל כיום שהיום זה 13 יום אז הבנתי שמחכים 28 יום מאז ההחלמהכמה זמן אחרי אפשר לתרום דם ?
(במיוחד היום, שלא מחכים לתשובה שלילית)
הם לא יכולים לבדוק אם היית חולה מאומת?התהליך הוא שאתה הולך למוקד התרמת דם תורם ומדווח על כך שהחלמת מקורונה והם מזינים את הנתון בבנק הדם
יבדקו האם יש נוגדנים ע"מ לקחת פלאזמה
בטוח שכן אבל נראה לי שלא לכל אלו שהיו מאומתים יש נוגדנים וכפי שידוע היו לא מעט טעויות בבדיקות קורונההם לא יכולים לבדוק אם היית חולה מאומת?
שאלתי אם אחד שהיה חולה ולא נבדק האם יכול לומר שהיה חולה ? וכך ייבדק בלי תשלום?בטוח שכן אבל נראה לי שלא לכל אלו שהיו מאומתים יש נוגדנים וכפי שידוע היו לא מעט טעויות בבדיקות קורונה
וואלה רעיון יכול ליהות תנסה (ואל תשכח לדווח לכולנו וא"כ אז צפה לתורים ארוכים במוקדי התרמת דם אז רוץ תיהיה הראשון )שאלתי אם אחד שהיה חולה ולא נבדק האם יכול לומר שהיה חולה ? וכך ייבדק בלי תשלום?
בעלי התקשר אליהם
293 ש"ח
נראה לי בין השעות 11-15
*3811 לקבוע תור
אני לא יודעתניסיתי להתקשר לשם, אבל הם לא עונים.
חיכתי שעה...
אולי יש עוד מס'?
תעשו שלוחה 5 ולא שלוחה 1.ניסיתי להתקשר לשם, אבל הם לא עונים.
חיכתי שעה...
אולי יש עוד מס'?
שלוחה 5 לא פעילהתעשו שלוחה 5 ולא שלוחה 1.
למי שיש עוד רעיון אשמח לשמוע.
תודה מראש!!
אז אולי שלוחה 4, השלוחה של נציג שירות.שלוחה 5 לא פעילה
תודה רבה אני אנסה לקבוע תורבעלי התקשר אליהם
293 ש"ח
נראה לי בין השעות 11-15
*3811 לקבוע תור
איפה? הדסה מדיקל?תודה!
בסוף הלכנו למקום ובס"ד היתה שם לבורנטית של המעבדה שעשתה את הבדיקה .
לפי מה שכתוב למעלה לא צריך תוראיפה? הדסה מדיקל?
לא חייבים לקבוע תור?
מה המחיר?
תוך כמה זמן תשובה?
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: