עוד במסגרת המתכונים ה"בריאים" של היום.
כדורי תמרים.
במרקם טופיי.
אחד כזה ממלא ומונע זלילה של שטויות.
מתכון ל-15-20 כדורים, תלוי בגודל
כ-15 תמרים גדולים מזן מג'הול.
1 כוס אגוזים [אני שמתי פקאן
מעט קינמון, לא חובה
1 כף קקאו
1 -2 כפות טחינה גולמית
קוקוס לציפוי
משרים את התמרים במים במשך כ-3 דקות.
מסננים מהמים ומייבשים
מעבירים לבלנדר עם יתר הרכיבים. טוחנים לעיסה אחיד. אם התערבות יבשה מדי ולא ניתנת לכדרור מוסיפים עוד כף טחינה גולמית.
אם היא רטובה מדי- מוסיפים קצת קוקוס.
התערובת צריכה להיות קצת דביקה אבל לא כזו שאי אפשר לעבוד איתה.
אם התערובת לא התערבבה מספיק טוב בלנדר, מוציאים אותה ומעבדים קצת ביג, כמו בבצק.
מכדררים לכדורים בגודל קטן
מגלגלים בקוקוס
שומרים בקופסא אטומה במקרר או במקפיא [ואז צריך להמתין טיפה כדי שיהיה אפשר לאכול אותם]
כדורי תמרים.
במרקם טופיי.
אחד כזה ממלא ומונע זלילה של שטויות.
מתכון ל-15-20 כדורים, תלוי בגודל
כ-15 תמרים גדולים מזן מג'הול.
1 כוס אגוזים [אני שמתי פקאן
מעט קינמון, לא חובה
1 כף קקאו
1 -2 כפות טחינה גולמית
קוקוס לציפוי
משרים את התמרים במים במשך כ-3 דקות.
מסננים מהמים ומייבשים
מעבירים לבלנדר עם יתר הרכיבים. טוחנים לעיסה אחיד. אם התערבות יבשה מדי ולא ניתנת לכדרור מוסיפים עוד כף טחינה גולמית.
אם היא רטובה מדי- מוסיפים קצת קוקוס.
התערובת צריכה להיות קצת דביקה אבל לא כזו שאי אפשר לעבוד איתה.
אם התערובת לא התערבבה מספיק טוב בלנדר, מוציאים אותה ומעבדים קצת ביג, כמו בבצק.
מכדררים לכדורים בגודל קטן
מגלגלים בקוקוס
שומרים בקופסא אטומה במקרר או במקפיא [ואז צריך להמתין טיפה כדי שיהיה אפשר לאכול אותם]