אהבתי ממש!
רוטב פטריות עם כורכום בשביל להעמיק את הצבע.
אבל אפשר רטבים חדשניים יותר.
יופי של דבר
איזה רוטב יש בכוסית?
אפשר להכין גם מפירה תפו"א+ ביצה, תבלינים וקמח
התגעגעתי אלייך עצמך...וואו וווואו!
התגעגעתי למתכונים האלופים שלך!
עדשים כתומות מבושלותהייתי רוצה להפוך את הכדורים המהממים האלה לכאלה שמכילים גם חלבון....
היית מוסיפה עוף/הודו טחון או שלא מתאים? אם כן, כמה?
העיסה היתה די רכה...
ולילה במקרר ..
עשיתי כדורים, לא יצאו הכי יפים.. אבל היה שווה את הרכות שלהם בתוכו.היא צריכה להיות רכה, השאלה אם עד כדי שלא ניתנת לכדרור?
אני שמחה שיצא טעים, אז מה עשית בסוף?
(אין לי מושג אם לילה במקרר מיטיב או לא לקוסקוס ששוהה בעיסה... )
נראית מנה טעימה מאוד!!!
אני הכנתי יצא מושלם,נראה טעייים!!!
אני קצת מתוסכלת... נתתי מתכון שניסיתי אותו לא פעם אחת והעיסה היתה ממש נוחה לכדרור, ואת השנייה שמדווחת שהיא רכה מידי....
אם מישהי ניסתה ויצא לה כמו שאמרתי אשמח מאוד לשמוע...
אני נותנת לסביבותי הרבה מתכונים שחלקם המצאתי, אבל תמיד תמיד זה יהיה רק אחרי שניסיתי ואפילו הרבה פעמים וראיתי כי טוב...
לכן התסכול..
יש לך מצווה שאמרת.אני הכנתי יצא מושלם,
טעים ויפה.
קל לכדרור בדיוק במרקם הנכון!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: