לאחר הסינון תיבלתי.שמיר רגיל? קצצת פנימה? באיזה שלב? של הסינון או אח"כ?
@הרי זהבאוהבים, רק קצת יותר מעודן . . .
אני הנחתי על טיטול!!!!יש לי רעיון ממש חמוד ונוח כששמים במקרר עם חיתול.
לוקחים בקבוק ריק של ליטר וחצי, חותכים אותו לחצי. את החצי העליון הופכים ומכניסים לתוך החצי השני, בתוכו שמים את החיתול עם השמנת. עכשיו כל הנוזלים מתנקזים לתוך הבקבוק למטה והחיתול לא נמצא בתוך הנוזלים. ולא צריך לקשור וכו'.
עשיתי פעם ככה וספג בחצי מהזמן מאשר בחיתול בד, אבל פתאום נכנס לי ספק לגבי החומרים שיכולים לנדוף מהטיטול הספוג הנוגע בגבינה, כשרותית ובריאותית...אני הנחתי על טיטול!!!!
ספג מקסים את הנוזלים.
נראה ממש טעים הרעיון עם הפיצוחים.@הרי זהב
לא עשיתי מחקר מקצועי אבל כמתבונן מהצד יש בבארים דברים שלפי צורתם הם מאוד יפים ומושכים את העיין
אבל בפועל בסוף הערב הם לא מחוסלים..
אולי הצבעוניות היתרה גורמת לאנשים לפרש את זה כחלק מהעיצוב ופחות כמשהו אכיל ? לא בטוח
אולי זה "יושב" על סיבה אחרת, בכל אופן ראיתי כדורי גבינה מצופים באופן פחות יפה ומושך אבל הם מאוד מאוד טעימים.
לכדורי גבינה יש כאן מתכון, ציפוי שונה אפשר להכין בקלות כך:
פקאן לא קלוי שבור גס בסכין
שקד מולבן שקונים מוכן בחנות, אם הם שלמים שוברים כמו הפקאן
אם קניתם שבבים של שקד מולבן לא צריך לעשות כלום
שבבי בצל ושום שקונים בחנות תבלינים.
במחבת חמה ללא שמן מקפיצים את הכל לכמה דקות, חובה כל הזמן להקפיץ אחרת זה ישרף
שרוף = מר ולפח הזבל..
מקררים את התערובת ומוסיפים עירית קצוצה (לא חייב אבל נותן צבע נוסף)
מגלגלים את הכדורים בתערובת מכל הצדדים.
צפה בקובץ המצורף 1020711
לדעתי כן.@הרי זהב , את יודעת אם זה מתכון שאפשר להכניס אח"כ את הכדורים לשמן זית? כמו כדורי לאבנה?
הכנת טירוקרוקטס ואפילו לא ידעת את השם שלהםאני עשיתי את זה עם ציפוי פירורית זהב וביצה מטוגן הגבינה נמסה טיפה יצא מעדן..
אותו דבר.@הרי זהב זה יוצא טעם שונה מלהשתמש בגבינת שמנת בטעם טבעי?
במדינת המקור זו ארוחת מנחה..אני עשיתי את זה עם ציפוי פירורית זהב וביצה מטוגן הגבינה נמסה טיפה יצא מעדן..
אחלה של רעיון בא טוב!!! נראה מעולה! אני הולכת לנסות לעשות את זה! תודה רבה!כדורי גבינת שמנת מרהיבים בקלי קלות:
מניחים בחיתול בד שמנת חמוצה + מעט מלח. את החיתול והשמנת שמים במסננת מעל קערה להגרת הנוזלים. משאירים לפחות ליממה, עדיף יממותיים.
כשהשמנת ממש יציבה, ניתן לגלגל בקלות כדורים. כל כדור ניתן לצפות בתבלין בצבע אחר. באירועים יוקרתיים שהכנתי, שמתי במגש מרובע, שורות שורות של כדורים לפי צבעים. כבר אעלה תמונה.צפה בקובץ המצורף 582076
אהבתי את השילובים של מרכיבי הסלטים ובכלל עם הכדורי שמנת נשמע חווית טעימה פיצוץ!במדינת המקור זו ארוחת מנחה..
שם עובדים משעה 9:00 עד 12:00
ב - 12:00 הולכים לנוח עד 16:00
ואז קמים ואוכלים ארוחת מנחה..
מגישים את כדורי הגבינה האלה לצד -
עגבניות קצוצות עם שמן זית וקצת עלי נענע
מתבל צ'זיקי - שזה יוגורט עם פרוסות מלפפון ירוק ושום
וזיתים שחורים מקומטים מזן קלמטה
אם יש מצב רוח טוב (ושם תמיד יש..) אז גם אוזו הולך טוב.
לכן שמתי נייר סופג שיפריד בין הגבינה ל....עשיתי פעם ככה וספג בחצי מהזמן מאשר בחיתול בד, אבל פתאום נכנס לי ספק לגבי החומרים שיכולים לנדוף מהטיטול הספוג הנוגע בגבינה, כשרותית ובריאותית...
ככלל להקפיא גבינות לא טובסליחה על ההקפצה. היה אמור להיות אצלי ארוע חלבי וביום שישי השריתי 7 שמנת + גבינה 500 גר'
בקופסא עם פקק. צררתי את החיתול כלפי מעלה וסגרתי כך זה לא נגע בנוזלים.
הארוע התבטל. כלומר עבר לעיר אחרת ואני תקועה עם עיסה יחסית קשה, קצת יותר משמנת נפוליאון, נוחה לצורה ועם ריח מצוין.
יש רעיון מה עושים עם זה עדיף הקפאה למען הדלת והמיטה לא ישברו מעודף משקל...
@הרי זהב @בית חדיש @תילתן
יש רעיון מה להכין עם זה שילדים יאהבו?ככלל להקפיא גבינות לא טוב
הורס את המרקם כי השומן והמים קופאים בטמפרטורה אחרת
אם הגבינה יבשה מנוזלים אז אולי זה יהיה טוב בהקפאה
ת'אמת שגבינה בייתית מעולם לא יצא לי להקפיא ובגלל שהיא ''יחסית קשה'' זה אמור להיות טוב
אני לא מכירה את הטעם של הילדים שלךיש רעיון מה להכין עם זה שילדים יאהבו?
פפריקה מעושנתיש רעיון מה להכין עם זה שילדים יאהבו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ו'
מא וִיבֹאֻנִי חֲסָדֶךָ יי תְּשׁוּעָתְךָ כְּאִמְרָתֶךָ:מב וְאֶעֱנֶה חֹרְפִי דָבָר כִּי בָטַחְתִּי בִּדְבָרֶךָ:מג וְאַל תַּצֵּל מִפִּי דְבַר אֱמֶת עַד מְאֹד כִּי לְמִשְׁפָּטֶךָ יִחָלְתִּי:מד וְאֶשְׁמְרָה תוֹרָתְךָ תָמִיד לְעוֹלָם וָעֶד:מה וְאֶתְהַלְּכָה בָרְחָבָה כִּי פִקֻּדֶיךָ דָרָשְׁתִּי:מו וַאֲדַבְּרָה בְעֵדֹתֶיךָ נֶגֶד מְלָכִים וְלֹא אֵבוֹשׁ:מז וְאֶשְׁתַּעֲשַׁע בְּמִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי:מח וְאֶשָּׂא כַפַּי אֶל מִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי וְאָשִׂיחָה בְחֻקֶּיךָ: