כדורי גבינה עשירים ונימוחים

חנייי

משתמש צעיר
אפשר להעלות את זה לכאן? הקישור חסום לי,וזה נשמע מעניין:)
 

אלף100

משתמש פעיל
תודה רבה
ממש מגרה

איך מכינים גבינת שמנת?
משאירים את זה מחוץ למקרר 24 שעות? זה לא מתקלקל?
ואח"כ כמה זמן זה נשמר?

 

נאר לערנען

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יוצרי ai
בבקשה....


מצורף פי די אף....
 

קבצים מצורפים

  • 1.2 MB · צפיות: 58
  • מתוק ומתגלגל.pdf
    1.1 MB · צפיות: 95

אגוזי

משתמש רשום
וואו, זה אדיר ויפהפה!
אהבתי את התוצאה, מדהימה.
תודה רבה ממש!

ולכל הנטפריים שהתלוננו על חסימה - זה מוזר, כי גם אני בנטפרי והכל פתוח חלק.
ממליצה לשלוח פניה ויטפלו.
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י אגוזי;n4921560:
וואו, זה אדיר ויפהפה!
אהבתי את התוצאה, מדהימה.
תודה רבה ממש!

ולכל הנטפריים שהתלוננו על חסימה - זה מוזר, כי גם אני בנטפרי והכל פתוח חלק.
ממליצה לשלוח פניה ויטפלו.

זה תלוי בקהילה
יש קהילות שזה חסום שם.
 

חנייי

משתמש צעיר
אני ממש אשמח אם מישהו בכל זאת יוכל להעלות את ההדרכה לכאן..זה חסום לי:(
 

נאר לערנען

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יוצרי ai
נכתב ע"י חנייי;n4921764:
אני ממש אשמח אם מישהו בכל זאת יוכל להעלות את ההדרכה לכאן..זה חסום לי:(

העליתי באשכול זה בהודעה מספר 24 קובץ פי די אף....

מתחת לתמונת הג'יף יש שורה באנגלית תלחצו על זה ותקבלו את הקובץ.....
 

אורחת 10

משתמש מקצוען
מישהי ניסתה ויכולה לספר איך יצא?
טעים?
האם הטכניקה אכן פשוטה או שזה הרבה עבודה?
 

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
עשיתי אתמול.
טעים בהחלט.
הטכניקה נחמדה, לא הצליח להווצר לי טיפה, אז עשיתי כמו פאפקייס נשאר עם המקלות.
הייתי צריכה כמות כפולה של שוקולד לציפוי.

טבלתי חצי כמות הפוך שוקולד מריר עם פסים לבנים, נראה פחות מרשים מאשר עם הרקע הלבן.
 

אורחת 10

משתמש מקצוען
נכתב ע"י chanak4;n4922876:
עשיתי אתמול.
טעים בהחלט.
הטכניקה נחמדה, לא הצליח להווצר לי טיפה, אז עשיתי כמו פאפקייס נשאר עם המקלות.
הייתי צריכה כמות כפולה של שוקולד לציפוי.

טבלתי חצי כמות הפוך שוקולד מריר עם פסים לבנים, נראה פחות מרשים מאשר עם הרקע הלבן.

תודה!
 

ov

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י chanak4;n4922876:
עשיתי אתמול.
טעים בהחלט.
הטכניקה נחמדה, לא הצליח להווצר לי טיפה, אז עשיתי כמו פאפקייס נשאר עם המקלות.
הייתי צריכה כמות כפולה של שוקולד לציפוי.

טבלתי חצי כמות הפוך שוקולד מריר עם פסים לבנים, נראה פחות מרשים מאשר עם הרקע הלבן.

איפה התמונות?
 

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
אשתדל להעלות ביום ראשון
אם זה לא יהיה מדי מאוחר...
 

מגיבים לעניין

משתמש מקצוען
ניסיתי אתמול את הטכניקה הזאת עם הכדורי גבינה שבקר העלתה ואכן כמו שchanac4 כתבה גם לי לא יצא טיפה אלא כדורים יפים על מקל.
השילוב של המתכון של הכדורי גבינה הפשוטים עם השוקולד טעימים בהחלט!
 

אורחת 10

משתמש מקצוען
נכתב ע"י אספרסו;n4923231:
ניסיתי אתמול את הטכניקה הזאת עם הכדורי גבינה שבקר העלתה ואכן כמו שchanac4 כתבה גם לי לא יצא טיפה אלא כדורים יפים על מקל.
השילוב של המתכון של הכדורי גבינה הפשוטים עם השוקולד טעימים בהחלט!

וזה היה מסובך?
לכמה כדורים הספיק הציפוי?
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
נכתב ע"י אספרסו;n4923231:
ניסיתי אתמול את הטכניקה הזאת עם הכדורי גבינה שבקר העלתה ואכן כמו שchanac4 כתבה גם לי לא יצא טיפה אלא כדורים יפים על מקל.
השילוב של המתכון של הכדורי גבינה הפשוטים עם השוקולד טעימים בהחלט!

השפיץ נשאר רק אם ממשיכים להחזיק את הכדור הפוך כלפי מטה וכל השוקולד יורד חזרה לכלי,
בגלל שהכדורים קפואים השוקולד סביב הכדור קופא מהר, צריך להחזיק משהו כמו חצי דקה ואפילו פחות אבל אם מחזיקים כלפי מטה השפיץ נשאר, וזה מצוין גם במתכון עצמו.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה