פגשת כאלו?לעומת זאת יש גם אנשים שלא חשו בכך
אני לא
פגשת כאלו?לעומת זאת יש גם אנשים שלא חשו בכך
כמובן, הם יותר כמו קביים.כדורים זה מצוין, אבל לא באמת מטפל בשורש הבעיה
פניה לאשה: אל תלכי לפסיכיאטר ש’העסקן מסדר ביקור אצלו’.
אם אחרי שהתחלת טיפול נפשי בשיחות, החלטת במקביל ללכת גם על אופציה תרופתית - חשוב שאת תהיי זו שתתקשרי לרופא, תקבעי תור, תיכנסי *לבדך* אל הרופא, תספרי לו מה *את* מרגישה, תשלמי בעצמך על הביקור, כשאת מקבלת קבלה על שמך.
על הדרך, תבקשי ממנו לקבל סיכום ביקור מסודר, ותוודאי שמה שכתוב בו תואם למה שנאמר בפגישה.
- הרבה בריאות וס”ד בהמשך הדרך...
לפעמים אין טעם להתחיל שיחות לפני שלוקחים טיפול תרופתי כי פשוט אין עם מי לדבר.- לפעמים עדיף להתחיל טיפול פסיכותרפי, לפני שמתחילים כדורים.
- לפעמים הגוף צועק את מה שהנפש לא יכולה לשאת. לא כדאי להשתיק אותו לפני שהקשיבו לה. הוא בסך הכל השליח.
- פניה לאשה: אל תלכי לפסיכיאטר ש’העסקן מסדר ביקור אצלו’.
אם אחרי שהתחלת טיפול נפשי בשיחות, החלטת במקביל ללכת גם על אופציה תרופתית - חשוב שאת תהיי זו שתתקשרי לרופא, תקבעי תור, תיכנסי *לבדך* אל הרופא, תספרי לו מה *את* מרגישה, תשלמי בעצמך על הביקור, כשאת מקבלת קבלה על שמך.
על הדרך, תבקשי ממנו לקבל סיכום ביקור מסודר, ותוודאי שמה שכתוב בו תואם למה שנאמר בפגישה.
- הרבה בריאות וס”ד בהמשך הדרך...
מה פירוש משתף פעולה?אכתוב באופן ברור מה שאחרים מנסים לרמוז.
בונה משתף פעולה עם עסקנים. מנפיק אבחנות לפי דרישת מי ש"מטפלים במשפחה", בין אם זה המשב"ק של האדמו"ר ובין אם זה המדריך של הבעל.
לפעמים זה לטובת המטופל/ת ולפעמים לא. צריך מאד להזהר ולהשתמש בכללים האלו:
הוא פרופסור מקצועי ויש עוד אחרים.אשמח לקבל מידע על פרופסור בונה למייל שלי ואני רוצה להראות את זה לעסקן כמובן בלי שם
A0533165440 שטרודל
נו באמת איך התעשייה הזה עובדת?אם תרצו להרחיב אופקים, יאיר אטינגר בסדרת כתבות בעיתון הארץ ב2021 הסביר בדיוק איך התעשיה הזו עובדת.
מה המטרה בדיון הזה? תעשו מה שאתם רוצים.נו באמת איך התעשייה הזה עובדת?
ומה הבעייה ללכת דרך עסקנים? הם שקרנים או רשעים או מקבלי אחוזים?
אני מדבר פה על עסקן רפואי נודע ויר"ש
כולם גנבים ואכזרים?
עדיין אני מסתייגתמה המטרה בדיון הזה? תעשו מה שאתם רוצים.
מי שמבין פה, כבר אמר את שלו והזהיר.
האינטרנט ביטל את הצורך במתווכים. עידן העסקנים הרפואיים עבר ואין להם מה לתת יותר.
בכל קבוצה וירטואלית של הורים\ חולים יש פי מליון יותר מידע רפואי עדכני ואובייקטיבי ממה שאפשר להשיג אצל גדולי העסקנים. ולכל בעיה יש קבוצה או פורום.
אל תלכי לפסיכיאטר ש’העסקן מסדר ביקור אצלו’.
... חשוב שאת תהיי זו שתתקשרי לרופא, תקבעי תור, תיכנסי *לבדך* אל הרופא, תספרי לו מה *את* מרגישה, תשלמי בעצמך על הביקור, כשאת מקבלת קבלה על שמך.
... משתף פעולה עם עסקנים. מנפיק אבחנות לפי דרישת מי ש"מטפלים במשפחה", בין אם זה המשב"ק של האדמו"ר ובין אם זה המדריך של הבעל.
ולמיטיבי לכת - כדאי לעבור אח"כ בחיפוש קל ברשת, בעיקר באתרים רפואיים, ולוודא שמטרת הכדור ודרך פעולתו זהה למה שנאמר לכם.ולפני כל תרופה שלוקחים כדאי לשאול את הפסיכיאטר: מה המטרה של הכדור הספציפי? למה זה אמור להועיל ? מה אמור להשתפר? איך אני צפוי להרגיש? וכן על כל שינוי כדור/ מינון
אכן, יש עסקנים כאלו, ואיש לא דיבר נגדם.יש עסקנים יקרים בעלי לב ענק, עם המון ניסיון, שפשוט
לא מפסיקים לעזור לאנשים בלי לראות שקל,
אין כאן קצת חרדה מופרזת ?ולמיטיבי לכת - כדאי לעבור אח"כ בחיפוש קל ברשת, בעיקר באתרים רפואיים, ולוודא שמטרת הכדור ודרך פעולתו זהה למה שנאמר לכם.
אכן, יש עסקנים כאלו, ואיש לא דיבר נגדם.
אגב, אולי אפילו לא צריך לומר זאת, ובכ"ז:
אל תקחי תרופה שניתנה לך בידי גורם שלישי.
תרופות קונים לבד, בבית מרקחת, על פי מרשם שקיבלת מרופא לאחר שהיית אצלו בעצמך. (בלי מתווכים).
פותחים את החבילה כשהיא שלמה וסגורה, ויש בתוכה את העלון לצרכן.
תרופות לא לוקחים מעסקן, לא ממורה, לא ממדריכה, לא ממדריך. אפילו לא מקרוב משפחה ש'יש לו בדיוק כזה בבית'. ולא מההוא ש'מכיר ארגון שמסבסד דברים כאלו לזוגות צעירים'. ולא מהמשגיח הצדיק מהישיבה, ש'משקיע את הנשמה כדי לעזור'.
ההוראות נכתבו בדם.
יותר נראה שיש כאן אזהרה חמורה מאד ממשהו שהמזהיר מכיר היטב,אין כאן קצת חרדה מופרזת ?
לא,אין כאן קצת חרדה מופרזת?
גם שם האזהרה תקפה.בכל מקרה אחר, נורמטיבי, שבו הדמויות הן איש ואישה וגם עסקן טוב לב מהסוג הנפוץ יותר,
שעושה מלאכת תיאום וקיצור הליכים ושות' -
אין האזהרה תקפה.
גם לרופאים. ועדיף לשמוע מהמקור.עדיין אני מסתייגת
יש עסקנים רפואיים שיש להם מידע יותר ספציפי שאין בפורומים/ קבוצות
וחשוב לדעת שאם יש שאלות ספציפיות יש כאלו שאפשר להתייעץ איתם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: