אפשר. יתפורר יותר.תודה על החוברת המיוחדת!
רוצה לעשות את המתכון של הבסקויט עם הקינמון
אין לי שמן קוקוס, זה הכרחי למתכון מבחינת מרקם או אפשר שמן אגוזים רגיל?
כבר עשיתי.אפשר. יתפורר יותר.
כיף לשמוע.כבר עשיתי.
יצא טעים ומעולה.
באמת קצת מתפורר אבל לא נורא.
היה שווה לטרוח לחפש ב3 חנויות קמח שקדים (ולשלם עליו...)
באמת יש לביסקויט משהו מאוד קליל ונמס בפה אני משערת שזה בגלל הקמח. (פעם ראשונה שמשתמשת בזה).
שוב תודה על חוברת מושקעת ומגרה, את רשימת הקניות השנה בניתי לפי החוברת. רוצה לנסות עוד הרבה מתכונים משם...
האמת שאני לא זוכרת, צריכה לבדוק את זה.תודה ענקית על כל המתכונים!!
שאלה:
במתכון "ריבועי שוקולד ואגוזים" (עמוד 56) - אין בכלל שמן?
אחרי שמערבבים את כל הרכיבים - זה יוצא עיסה קצת דביקה ולא במרקם של עוגה לפני אפייה...
(עכשיו זה בתנור, מקווה שיצא טוב, אבל ממש התלבטתי אם להוסיף שמן...)
@ה. בקר
אשמח ממש למענה,
תודה רבה!!
וואו@ה. בקר
עשינו את האלפחורס, יצא ממש מטורף.
טעים ויפה.
פעם ראשונה שהצלחנו לקרוץ צורות בפסח.
יישר כח.צפה בקובץ המצורף 1632751
עניתי לעילמצטרפת לשאלה על המתכון של העוגה ריבועי שוקלד ואגוזים
זה מחכה בקערה מוזר לי שאין שמן...
בדיוק מכינה את זה עכשיו, ורציתי לשאול אותך, @ה. בקר , את השאלה הזו: זו לא בלילה אלא תערובת מוצקה מאד מאד. הוספתי עוד שליש כוס מים והמצב לא השתפר. יכול להיות שיש טעות? אשמח לשמוע. ותודה ענקית על החוברת המופלאה הזאת.2. חברה שקיבלה ממני את החוברת (עם כל ההוראות הנדרשות, כמובן) שואלת -
היא הכינה את הוופל המלוח. אבל העיסה היתה כבדה מאד, אולי יש שם טעות בכמות הקמח? או שיכולןה להיות סיבה אחרת? או שאולי כך צריך להיות.
אפשר לבן@ה. בקר תודה רבה רבה!
דבר ראשון נהנתי לבלוע את המתכונים והתמונות, והמילים החמות שלך.
העוגה- ריבועי שוקולד ואגוזים תתאים גם רק עם סוכר לבן? אין לי דמררה או כהה.
השוקולד צי'פס נמס לי....וצבע את הבלילה@ה. בקר קודם כל תודה ענקית על החוברת המדהימה! עשיתי מתוכה כבר כמה וכמה מתכונים וכולם יצאו ליגה! במתכון לעוגת שוקולד ובננות העוגה נראית כהה מאד ואין במתכון קקאו או שוקולד (יש שוקולד ציפס אבל הצבע בטח לא מזה) אשמח לדעת האם יש במתכון קקאו.
כבר דברנו@ה. בקר ,
ברשותך, שתי שאלות:
1. בעמוד 72 (עוגת קינוח בשכבות)
בשכבת המוס כתוב ביצים מופרדות, אבל אח"כ אין איזכור לחלמונים
האם לא שמים אותם, או שמכניסים אותם לשוקולד המומס?
2. חברה שקיבלה ממני את החוברת (עם כל ההוראות הנדרשות, כמובן) שואלת -
היא הכינה את הוופל המלוח. אבל העיסה היתה כבדה מאד, אולי יש שם טעות בכמות הקמח? או שיכולןה להיות סיבה אחרת? או שאולי כך צריך להיות.
מעבר לזה היא מסרה מליון תודות. כבר הכינה מהחוברת כמה דברים ויצאו מאד מוצלח!
תודה לך על הכל
מוזר ליבדיוק מכינה את זה עכשיו, ורציתי לשאול אותך, @ה. בקר , את השאלה הזו: זו לא בלילה אלא תערובת מוצקה מאד מאד. הוספתי עוד שליש כוס מים והמצב לא השתפר. יכול להיות שיש טעות? אשמח לשמוע. ותודה ענקית על החוברת המופלאה הזאת.
תודה ענקית על הכל! באמת שזה לא מובן מאליו. פסח כשר ושמח!שימו לב שמתכון קוביות שוקולד ואגוזים נשמט בטעות חצי כוס שמן ויש להוסיף למתכון
עמכם הסליחה
הכל יכול להיות@ה. בקר ,
קודם כל תודה רבה, הכל נראה מגרה ממש!
רוצה להכין את עוגת שוקולד צ'יפס עם נגיעות קנמון.
האם יכול להיות שגם שם חסר חצי כוס שמן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: