תודה!יש מדריכי שחיה פרטיים נראה לי בבית חינוך עוורים (לפני כמה שנים היה)
לדעתי זה השיטה היותר טובה ללמוד תוך כמה שיעורים אמורים לדעת
קורס קבוצתי מתאים יותר לילדים
לדעתי גם כדאי עם מורה פרטייש לכם עצה בשבילו?
מכירים אולי קורס שחיה לגבר, לשחיה בסיסית?
באזור ירושלים.
אשמח לכל מידע.
תודה רבה!
שנה שעברה היה בנוות ישראל ובבריכת נווה יעקב, מכיר מישהו שמאוד עזר לו, תוכל לנסות להתקשר אליהם ולברר אם יש גם השנה.
יש בנוות ישראל
אני יודעת על בן 60 שלמד
אז 30 זה לא הכי נורא שיש
דיברתי איתם, המסלול של הקיץ כבר התחיל והמסלול הבא רק אחרי החגים.יש בנוות ישראל שיעורים פרטיים או לזוג, אולי גם יש קבוצות
10 שיעורים +- ויודעים לשחות
לאתודה!
יודע להמליץ על מישהו?
מכירה מדריך ממש טוב מלמד בשיעורים פרטיים בבית שמש ביתר וירושלים, אלעזר 0532706269יש לכם עצה בשבילו?
מכירים אולי קורס שחיה לגבר, לשחיה בסיסית?
באזור ירושלים.
אשמח לכל מידע.
תודה רבה!
לילד שלמד ב2 חוגי שחיה ועדיין לא שוחה טוב
יש המלצה למורה פרטי בירושל
שיעורים פרטיים הכי יעיל ומביא תוצאות!! מדריך מקצועי מאד, אלעזר 0532706269 תנסו, בהצלחהלילד שלמד ב2 חוגי שחיה ועדיין לא שוחה טוב
יש המלצה למורה פרטי בירושלים?
מנסיון? עובד עם ילדים?שיעורים פרטיים הכי יעיל ומביא תוצאות!! מדריך מקצועי מאד, אלעזר 0532706269 תנסו, בהצלחה
מדריך גם ילדים?עקיבא זיטר
בחור חרדי
0583212515
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: