כביסה מלוכלכת - להיכן? וכיצד?

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
אני לא סומכת על ההפרדה שלהם
בדומה לכך
אצלנו יש סל חמוד בחדר האמבטיה
קצת כמו סל קניות...
הכביסות מצטברות שם ורק אח"כ אני לוקחת את הסל וממיינת

ישראלי בנשמה

משתמש פעיל

אני בעצמי!!

משתמש רשום
אני רואה שכבר לא מוכרים את מה שהעליתי למעלה, זה של חברת: Honey can do, אפשר לראות דברים דומים באתר שלהם, זה הקישור לאתר: https://www.honeycando.co.il/c/כביסה

יש את זה שכאן בתמונה, זה גם של Honey can do, ומופיע באתר שלהם, אבל באתר של ksp עולה הרבה יותר זול:
זה הקישור :https://ksp.co.il/web/item/139290
1633458501542.png

נערך לאחרונה ב:

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מאד תלוי בשטח שיש לך.
גיל ומס' ילדים, מצב משפחתי (מסיימת לחתן, שרוב הכביסה אצלה זה מצעים מהאורחים. או צעירה שעתידה למלא את ביתה בכביסות מלוכלכות)

בנין עדי עד

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה על הרעיונות היפים!
אשמח שתעלו רעיונות גם בשביל מי שאין לה מרפסת שירות בבית... ואת הכביסה היא צריכה לשים בח.אמבטיה (היחיד והקטן) שיש בבית. כמוני...

אצלי כרגע יש בארון אמבטיה מגירה גדולה ועמוקה תחתונה ששם אני שמה את הכביסה, רק אני חייבת להיזהר לא להכניס לשם דברים ממש רטובים, כי אין לי איוורור... צריכה ליבש אותה טיפה באויר ואז להכניס...
פתרון פחות אופטימלי...

מש שט

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אשכול שעוסק בנושא

מביטה

משתמש פעיל
אנחנו קנינו מחנות שנסגרה 5 סלסלאות כאלו - מחולקות ל-2 הם מתלבשות אחת על השניה, הכביסה מאווררת וראים מה יש בסלסלה.
יש לזה כושר נשיאה גבוה, ואפשר להניח שם גם את האבקת כביסה וכד'
צפה בקובץ המצורף 974808
אנחנו רוצים גם כזה!
או כביסל מה יותר זול?

mimi❤❤

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
לנו יש כביסל של 5 מגירות כבר 6 שנים בערך.. הוא בדיוק כמו חדש! מומלץ מאד מאד, אמנם יקר.. אבל שווה

עזר כנגדו

משתמש פעיל

חמחם

משתמש מקצוען
לי יש מגירות מאווררות מתחת לכיור
(לא רואים את הכביסה, מראה מאוד נקי)
פעמיים בשבוע מרוקנת למרפסת שרות לסל ענק.
לא רוצה שיראו כביסה מלוכלכת באמבטיה...

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה על הרעיונות היפים!
אשמח שתעלו רעיונות גם בשביל מי שאין לה מרפסת שירות בבית... ואת הכביסה היא צריכה לשים בח.אמבטיה (היחיד והקטן) שיש בבית. כמוני...

אצלי כרגע יש בארון אמבטיה מגירה גדולה ועמוקה תחתונה ששם אני שמה את הכביסה, רק אני חייבת להיזהר לא להכניס לשם דברים ממש רטובים, כי אין לי איוורור... צריכה ליבש אותה טיפה באויר ואז להכניס...
פתרון פחות אופטימלי...
אמבטיה של לקוחה שלא הבינה איפה אני מכניסה לה את הכיסה המלוכלכת בחדר הקטן...
ב"ה מרווח לה מאד, ויש מקום לכל הכביסות ++
יש שם מגירות לכביסות, מדפים לחומרי ניקוי, ובקיר ממול (אין לי תמונה) יש ארון בעומק מינימלי לתליית כביסה מלוכלכת קמיטה.
IMG_4697.JPG

נחמי3

משתמש מקצוען
אמבטיה של לקוחה שלא הבינה איפה אני מכניסה לה את הכיסה המלוכלכת בחדר הקטן...
ב"ה מרווח לה מאד, ויש מקום לכל הכביסות ++
יש שם מגירות לכביסות, מדפים לחומרי ניקוי, ובקיר ממול (אין לי תמונה) יש ארון בעומק מינימלי לתליית כביסה מלוכלכת קמיטה.צפה בקובץ המצורף 978402
אלופה ממש

112123

משתמש מקצוען
אנחנו קנינו מחנות שנסגרה 5 סלסלאות כאלו - מחולקות ל-2 הם מתלבשות אחת על השניה, הכביסה מאווררת וראים מה יש בסלסלה.
יש לזה כושר נשיאה גבוה, ואפשר להניח שם גם את האבקת כביסה וכד'
צפה בקובץ המצורף 974808
למי שמעונין
יש חנות ביתית שנסגרה ומוכרת סלסלאות כאלו (60 ס"מ או 45 ס"מ) במחיר הפסד
jhho12341234 שטרודל ג'ימיל (אני אשלח את הטלפון של המוכרת)
(זה לא שיווקי וזה לא קשור אלי זה מידע שימושי)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה