תכלס לענין!!!!!!
את צריכה משהו לשבת עזרה בקניות?
חלות עוגות יאלה תכתבי לי למייל
או באישי.
או באישי.
אלי נכנסו הביתה הרבה מאוד פעמים מטעם קופת חולים...כתבתי כבר
זו בודקת מטעם קופ"ח לא ממד"א
לא באים אליכם הביתה מטעם הקופה, לא מד"א?אפשר לנצל את האשכול?
איך משיגים מישהו שיבוא הביתה לבדוק משפחה?
בקופ"ח (מאוחדת) אמרו שיש עכשיו תור של שבוע כדי שמד"א יבואו הביתה.
כנראה זה כל הסיפור.(זכינו להיות הראשונים, שנבדקים ומאומתים, יש הרבה שפשוט לא נבדקים, רק קצת לא מרגישים טוב ואין להם חוש טעם וריח, אז מה?)
לא באים אליכם הביתה מטעם הקופה, לא מד"א?
מאוחדת מודיעין עלית יש אפשרות שדוגמת של הקופה תבוא הביתה
שלא יובן לא נכון, היא לא גרה בבנין הנ"ל, כן?תכלס לענין!!!!!!
או באישי.
בעלי עם רכב ויש כאן ילדה שבכיף תלך לקניות,אנחנו אחרי בידוד ולכן בדיוק יודעת כמה חשובה העזרה הזאת, העיקר בריאות ושמחה!!!!!!שלא יובן לא נכון, היא לא גרה בבנין הנ"ל, כן?
ב"ה מאורגנים לשבתבעלי עם רכב ויש כאן ילדה שבכיף תלך לקניות,אנחנו אחרי בידוד ולכן בדיוק יודעת כמה חשובה העזרה הזאת, העיקר בריאות ושמחה!!!!!!
לחנך אחרים זה לא מעשי ולא רצוי,נושא כאוב! אישית אני בחיים לא חשבתי לפתוח נושא בעניין, למרות שלצערי נכוויתי מזה כמה וכמה פעמים..
הנושא של הטקט הוא ענק מכדי לסיים אותו באשכול כלשהו, או אפילו רק בכדי להבהיר את העניין.
מה שהזוי כאן, שמבחינת כולם/רוב רובו של העם הסקרנות והחטטנות ירושתה הבלעדית של בני ברק ותושביה..
ולא צריך לתת יותר מידיי הוכחות, המציאות הפשוטה מדברת בעד עצמה..
כיון שאני די בתמימות דעים עם מה שנאמר כאן תרשו לפתוח סעיף קטן נוסף..
שמעתם רעש, פתחתם את החלון וגילתם מחזה מרהיב- אמבולנס/שוטר/בודק/ת.. בבית של השכנים מרתק!!!
החלטתם לעמוד ולהסתכל, מעשה לא ראוי בכלל ואפילו... אבל עוד איכשהו נסלח-התרגלנו לתופעת הטבע הזו.
רק בבקשה אנא ממכם תשתקו!!!!!!!
אף אחד לא ביקש לשמוע את חוות דעתכם, ובטח שלא ציפה שתפגינו נוכחות קולנית בשטח שאתם ממש לא צריכים להיות בו!
לפני מס' חודשים יצא לי להיות בעיר מסוימת מעורבת. ושם במקום לא דתי בכלל, באמצע הרחוב התמוטטה מישהי בקרבתי והתחילה לפרכס..
בחסדי ה' התעשתי די מהר, ובתור אדם שהוכשר כחובש, עשיתי מה שצריך לעשות... הסיטואציה שם הייתה קצת מורכבת כיוון שהאמבולנס והכוננים משום מה התקשו למצוא את המקום, ובמקביל המצב רק החמיר..
אבל מה שאני לא אשכח, את הרגע הזה בו הגיע כונן חירום למקום וניסה לפזר את ההמון שהתקבץ למחזה, ואחד הבחורים שם פלט או צעק יותר נכון.. ''לא נעים לומר אבל ממילא היא כבר חצי מתה אז מה זה משנה??'', ומה נראה לכם שהגיבו כל החבר'ה מסביב?... הם צחקקו והמשיכו להסתכל ולהתבדח על חשבון...
אני יודעת שהמקרה הזה הוא חריג מאד!! אבל יצא לי הרבה זמן אחר כך עוד לחשוב על זה, מה בעצם גרם לאותו בחור לפלוט כזה משפט?
מה שאני הגעתי למסקנה שלדעתי אחת הסיבות זה שהעניין פשוט הותר, או יותר נכון הפך לאלטרנטיבה לפרסום הידענות האישית.
במקום שכל אדם יבין מעצמו שהוא לא אמור להיות כאן, ויכבד את המעמד בפינוי עצמי, או לכל פחות יעלים את עצמו במידה ויש צורך להיות שם, קורה בדיוק ההפך. נוצרת כעין תחרות ידע- מי מבין יותר טוב את הסיטואציה, ומי יודע יותר טוב מכולם מה צריך לעשות או מה עומד לקרות, שלא לדבר על החכמים שמתווכחים בסערה מי גילה/ראה ראשון..
שימו את עצמכם לשנייה אחת במקום אותו אדם, ותדמיינו את כל אותם עשרות נועצים בכם מבטים חוקרים בדיוק כשאתם במצב הכי לא נעים..
@photos by h העלת נושא חשוב! אבל לא נעים לי להאכזב אותך...לא נראה לי שיצא מזה הרבה, זה עניין של עבודה עצמית! כי מודעות תכל''ס יש לכולם!
מתנצלת על ההודעה הארוכה זה אחד הנושאים שקשה לי להגיב עליהם בשתי מילים..
לא התכוונתי לחנך אף אחד.לחנך אחרים זה לא מעשי ולא רצוי,
אני מחנכת את ילדי שכל אמבולנס שנעצר, אנחנו מסובבים את הראש ופונים לענייננו מקסימום נאמר פרק תהילים,
זה נושא שממש כואב לי
לראות גדודי ילדים סקרנים שמלווים את החולה באמבולנס.
לא חייבים לחנך ברעש ,לא התכוונתי לחנך אף אחד.
בסה''כ כתבתי שאם כבר החלטתם לעמוד למרות שזה מעשה לא ראוי, אל תחמירו את המצב בכל מיני אמירות מטופשות.
לפעמים המפריעים והרעשנים הגדולים הם דווקא אילו שמחנכים בשטח..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: