אויש.כי ככה זה יותר מסודר לי לראות את מי להכניס לאותו שבוע להגרלה
אבל אני משתדלת לשים קישור של השבוע הנוכחי באשכול הקודם לו
רק עכשיו ראיתי.
העלתי באשכול שפתחו שבוע שעבר...
אויש.כי ככה זה יותר מסודר לי לראות את מי להכניס לאותו שבוע להגרלה
אבל אני משתדלת לשים קישור של השבוע הנוכחי באשכול הקודם לו
הכל טוב בדיוק בשביל זה הקדמתי וכתבתיאויש.
רק עכשיו ראיתי.
העלתי באשכול שפתחו שבוע שעבר...
אני מעלה כאן רשימה של כל הנכנסים להגרלה והוספתי ניק מספר 1 שאם וקרה יש משהו שכתב באשכול הקודם או כאן
ולא ידע ראה שמע וכו שפתחנו אשכול חדש או שבטעות לא כתבתי אותו והמספר 1 יצא בגורל נעשה גורל חדש.
חזק חזקהכל טוב בדיוק בשביל זה הקדמתי וכתבתי
ממש ככה ! זו זכות עצומה בפני עצמה !הזכייה האמיתית זה הרוגע והשכר העצום לכל אחד
באמת השבת היה קשה אבל הצלחנו ובגדול
אשריינו!! בטוח זה עשה רעש בשמיים ושכל הזכויות של השבת שמורות ושומרות על עם ישראל תמיד
כן בע"זה אפתח אשכול חדש אבל בנתיים זה למי שרוצה לתרום למבצענ של השבת הקרובה חיי שרהמה עם בשבוע הזה חיי שרה?
אשריכם!!גם אנחנו זכינו ב"ה
איך נרשמים לפרשת חיי שרה?
בשביל מה להרשם?איך נרשמים לפרשת חיי שרה?
התכוונתי איך משתתפים בהגרלה.בשביל מה להרשם?
בעז"ה יותר מאוחר אפתח על השבוע חיי שרה אשכול חדשהתכוונתי איך משתתפים בהגרלה.
גם השבוע לאור הביקוש הגדול יש הגרלה שעומדת כרגע על סה"כ 480! ע"י תורמים יקריםגם ללא הגרלה או זכייה זה מדרבן להקדים להכניס שבת כשצריך לאחר השבת לכתוב האם זכינו.....והתגובות.....,אשמח אם האתגר ימשיך הלאה, תודה רבה!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: