טוב, אז בואו נלך על משהו יסודי יותר [אולי גם אנחנו נרויח מזה בעתיד..].
מהו הסוד של פריד מב"ד ושוואקי שכבר שנים רבות הם בפריים
קדימה...
---
טוב, אז בואו נלך על משהו יסודי יותר [אולי גם אנחנו נרויח מזה בעתיד..].
מהו הסוד של פריד מב"ד ושוואקי שכבר שנים רבות הם בפריים
קדימה...
---
כשזה משהו טוב צריך אותו הרבה! וכן הנשמה יוצאת מאד מהר!ריבו??? בסה"כ מוכר 6 שנים בערך, תקנו אותי אם אני טועה וכבר הספיק להוציא 3 דיסקים+ סינגל להיט (הלב שלי). אף נשמה לא יוצאת כל כך מהר מכזה דבר...
ואז????
הם הדבר הבא!
עוד 10 שנים ישאלו מה הסוד שלהם, ואז ידפדפו לכאן לבדוק....
הרבה הרבה זמרים בעבר היו ה. אבל הענין הוא שה-ה הזה נעלם להם אחרי כמה שנים מועטות. ואף אחד כבר לא זוכר אותם.הם כבר עכשיו ה
קודם כל, הקול שלו לא רק יפה, אלא גם די ייחודי. כך שזה בהחלט גוון ייחודי שאין להרבה זמרים.אגב, בקשר לשוואקי - הקול שלו יפה, אבל אין לו גוון ייחודי יותר מדי, הוא לא יודע להלחין הוא לא יודע לכתוב, אז מה כל כך מיוחד בו?? המון המון נזקף לזכות הכריזמה שיש לו, ולכך שהוא יודע להופיע. ואמר פעם זמר שיש לו קהל גדול, למרות שיש לו קול נוראי כי הוא טוען שזה בגלל שזמר זה 70 אחוזים כריזמה.
וכשהם היו ה... ידעו גם אז שהם הולכים לרדת.הרבה הרבה זמרים בעבר היו ה. אבל הענין הוא שה-ה הזה נעלם להם אחרי כמה שנים מועטות. ואף אחד כבר לא זוכר אותם.
לכן אמרתי, שאם בעוד 10 שנים נמצא אותם עדיין בפריים, נסאחבק אותם.
כרגע, ניקח את המצוי, וננתח אותו לנתחיו. מי יודע כמה מרגליות נמצא שם בפנים. [זה יעזור לנו להמליץ לישי ריבו ולמוטי שטיינמץ על הסוד העלום הזה. מי יודע.. אולי נקבל מהם אחוזים... שווה].
הוא גר בחולוןהוא גר באמריקה.... (אבל זה באמת רעיון טוב, אם כי נראה לי שהוא יהיה מידי איש טוב..)
אני הייתי אומרת משו כמו משה לוק
+ זמר מזרחי יותר ישראלי
כן?? איך??כל האלו שהם עכשיו ה.. אפשר לנחש מי מהם עוד כמה שנים כבר לא יהיה.
הוא לא יהיה בהקול הבא 3 טוקר אמר את זה במפורששלא יצטרך לרוץ שוב בקול הבא 3
בהחלט לשוואקי יש קול מאוד ייחודי ומאוד יפה!קודם כל, הקול שלו לא רק יפה, אלא גם די ייחודי. כך שזה בהחלט גוון ייחודי שאין להרבה זמרים.
.
על זה אני חולקת!!עצם העובדה שהבנאדם יודע "להוריד" ("להעלות") שיר כמו שצריך, יחד עם הכריזמה והאנרגיות, הם אלו שמקנים לו מקום של כבוד. זה בעצם אחד הדברים שאנשים מחפשים במוזיקה.
וחוץ מכל זה, ככלות הכל הוא מקצועי. כל ניואנס בשיר מחושב היטב, והוא שולט בקול שלו בצורה נפלאה.
הוא היה גר בחולון, מזמן הוא עבר.הוא גר בחולון
וכשהם היו ה... ידעו גם אז שהם הולכים לרדת.
כל האלו שהם עכשיו ה.. אפשר לנחש מי מהם עוד כמה שנים כבר לא יהיה.
קשה לי להאמין שישי ריבו ומוטי שטיינמץ ירדו כ"כ מהר (ע"פ דרך הטבע), כי יש להם תוכן עמוק וייחודי שהציבור צמא אליו.הרבה הרבה זמרים בעבר היו ה. אבל הענין הוא שה-ה הזה נעלם להם אחרי כמה שנים מועטות. ואף אחד כבר לא זוכר אותם.
כרגע, ניקח את המצוי, וננתח אותו לנתחיו. מי יודע כמה מרגליות נמצא שם בפנים. [זה יעזור לנו להמליץ לישי ריבו ולמוטי שטיינמץ על הסוד העלום הזה. מי יודע.. אולי נקבל מהם אחוזים... שווה].
אלו שלא מקצוענים, אלו שעושים מוזיקה שאנשים אוהבים, אבל לא מעברכן?? איך??
אתה ממש מתעקש לחזור לנושא הזה, אני מתנצלת שהעליתי את נושא ריבו וקטעתי את מבד, פריד ושוואקי. אבל הבעתי את דעתי גם על שוואקי.הרבה הרבה זמרים בעבר היו ה. אבל הענין הוא שה-ה הזה נעלם להם אחרי כמה שנים מועטות. ואף אחד כבר לא זוכר אותם.
אני לא חושב שקיים בכל היקום זמר ששר בהופעות כמו שהוא שר באולפן. בשביל מה יש אולפן?בהופעות.... מממ.... לא בדיוק לפעמים הוא אפילו מזייף...
יש זמרים שעם השנים יורדים ברמה וכו', וממילא ההתלהבות הראשונית פגה, וההילה שסביבם נעלמת. ויש כאלו שכמו יין ישן, משתבחים עם השנים...כן?? איך??
אבל לא ברמות האלו, הוא לפעמים מזייף זיופים שאני מצטמררת מהם!אני לא חושב שקיים בכל היקום זמר ששר בהופעות כמו שהוא שר באולפן. בשביל מה יש אולפן?
המציאות הוא שהוא מכניס את הקהל לאנרגיות, וזה מה שהקהל מחפש בהופעה. אם אדם מחפש נטו שיר יפה, הוא יכול להקשיב לזה גם מתוך דיסק בבית.אבל לא ברמות האלו, הוא לפעמים מזייף זיופים שאני מצטמררת מהם!
טחנו כבר 40 שנה את פריד ומבד. דיי. בשביל מה יש את ריבו ושטיינמץ?אתה ממש מתעקש לחזור לנושא הזה, אני מתנצלת שהעליתי את נושא ריבו וקטעתי את מבד, פריד ושוואקי. אבל הבעתי את דעתי גם על שוואקי.
מבחינה ווקאלית-כולם טובים פחות בהופעות, כי אין את המיקס של האולפן ואין את ההקלטות החוזרות עד לתוצאה הטובה ביותר. ולכן המון זמרים שרים בהופעות עם פלייבק מלא. אבל הוא יודע להופיע עם כריזמה, לתקשר עם הקהל, להלהיב אותם... לזה התכוונתי.בהופעות.... מממ.... לא בדיוק לפעמים הוא אפילו מזייף...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: