צודקת שכדאי להפסיק אבל בינתיים אף אחד לא התכוון לרדת עליו בנימה האישית זה היה יותר בכללי וטעם וריחחברים,
תכף הדיון על איציק גולש ללשון הרע. פליז בואו נסיים עם זה..
צודקת שכדאי להפסיק אבל בינתיים אף אחד לא התכוון לרדת עליו בנימה האישית זה היה יותר בכללי וטעם וריחחברים,
הוא גר באמריקה.... (אבל זה באמת רעיון טוב, אם כי נראה לי שהוא יהיה מידי איש טוב..)ואם כבר מדברים על להביא מזרחי לקול הבא
אפשר להביא את אלבז
שלא יצטרך לרוץ שוב בקול הבא 3מה קיבל עמיחי סובר בזה שהוא זכה במקום הראשון?
מהזוכים לא יצא בינתיים כלום, (בשתי העונות)בינתיים מהקול הבא האחרון לא ראיתי שיצא משהו
זה נכוןמהזוכים לא יצא בינתיים כלום, (בשתי העונות)
אבל הקול הבא האחרון הביא לנו את מאיר מסוערי, נחמן גולדברג ועוד כמה טובים...
אחרי שמשתנה הקול זה בכלל לא טוב לשיר!אגב מה עם עוזיה צדוק , מאז שהתחלף לו הקול לא שומעים עליו.
מתי היה הפעם האחרונה שהוא הופיע על במה?
ברעיון את צודקתאחרי שמשתנה הקול זה בכלל לא טוב לשיר!
צריך לתת לגרון לנוח,
נכון, ושומעים את זה בדיסק הראשון שהוא הוציא אחרי שהשתנה לו הקול, השירה שם ממש על הפנים...אבל אם אני זוכרת טוב מידד טסה אף פעם לא הפסיק לשיר וגם לא יצא למנוחה,(תקנו אותי אם אני טובה.)
אין לי מושג!סתם מעניין כמה זמן לא טוב לשיר מאז שמתחלף הקול?
ברור שהקול כבר לא אותו דבר, אבל עדיין יש לו קול יפה מאוד ואנשים נהנים ממנו,נכון, ושומעים את זה בדיסק הראשון שהוא הוציא אחרי שהשתנה לו הקול, השירה שם ממש על הפנים...
התכוונתי לדיסק שהקול שלו לא לגמרי התחלף,ברור שהקול כבר לא אותו דבר, אבל עדיין יש לו קול יפה מאוד ואנשים נהנים ממנו,
גם אם הוא לא זמר עולמי אבל הוא בהחלט זמר חתונות מוצלח ומבוקש.
אנחנו רגילים לחשוב שהכל או כלום, והאמת נמצאת באמצע.
פעם ראשונה שיצא משהו מתחרות זה המלחינים האחרון בקול חי שזכה מישהו ברמה גבוהה משה פלד שדי התקדם מזה,בינתיים מהקול הבא האחרון לא ראיתי שיצא משהו
מה קיבל עמיחי סובר בזה שהוא זכה במקום הראשון? סינגל?! וחוץ מיזה לא שמעתי עליו מאז
בדיוק באתי לכתוב את זה!!!חברים,
מאיפה כול המקורות האלו??הוא הולך להוציא עכשיו דואט עם גד אלבז
זה הולך להיות גדוללל
תודי לה' על הסינון שמזכה אותך לא לדעתמאיפה כול המקורות האלו??
למה אני אף פעם לא יודעת דברים חדשים?
אפשר מקור אחד, בבקשההההההתודי לה' על הסינון שמזכה אותך לא לדעת
באתרים באידיש...אפשר מקור אחד, בבקשהההההה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: