לא הייתי בקייסריה.זה כמו גן לאומי קייסריה?
אבל לכאורה סוסיא הרבה יותר דתי- יש שם המון מקואות טהרה, בית כנסת עם פסיפס אותנטי עם אותיות עבריות (נדיר מאד לתקופה)
קיסריה לא יותר רומאי?
לא הייתי בקייסריה.זה כמו גן לאומי קייסריה?
לא ניראה ליאפשר לפרט קצת יותר? שווה לנסוע מירושלים?
(ילדים בגילאי 2-11)
למה לילדה שלי בת 13 היה חוויהלא ניראה לי
המקום קטן יחסיתלמה לילדה שלי בת 13 היה חוויה
אז מוזר
טוב לא יודעת זה היה עם כל הבני דודים
מה היתה העלות? באתר כתוב שהמחיר ליום חול-26 למבוגר ו15 לילד. ושבחוה"מ המחיר שונה, ולא כתוב מה המחיר...היינו בסוסיא העתיקה -אתר ארכאולוגי.
מאד נהנינו.
היינו עם ילדים בני 8- (הגדול כבר לומד גמראה כך שהיה ממש בעניינים והאחותו שאחריו זרמה)
מדובר בעיירה יהודית קדומה בתקופה של אחרי החורבן - נשמר ממש יפה.
יש ימים שיש יותר פעילות לילדים- היום לא היה.
מי שמחפש לנשום ארץ ישראל של פעם- זה אחד המקומות- אשמח לקבל הפניות למקומות נוספים בסגנון.
שילה הקדומה, באזור בנימין. מיוחד ומעניין.אשמח לקבל הפניות למקומות נוספים בסגנון.
ולא לשכוח לכתוב גם עד כמה הדרך טיפ טיפה מפחידה,לא הייתי בקייסריה.
אבל לכאורה סוסיא הרבה יותר דתי- יש שם המון מקואות טהרה, בית כנסת עם פסיפס אותנטי עם אותיות עבריות (נדיר מאד לתקופה)
קיסריה לא יותר רומאי?
בשעות הערב מן הסתם יותר טוב (קר יותר)לגבי פארק פרס האם המקום עגשיו יחסית נקי או פרוץ?
כשאת אומרת חילוני את מתכוונת לבגדי ים או - בגדים אבל לא צנוע?כן
יש שם גם אגם ממש נחמד וסירות פדלים
אבל שוב רובו ככולו חילוני
בגדים לא צנועיםכשאת אומרת חילוני את מתכוונת לבגדי ים או - בגדים אבל לא צנוע?
עין מבוע בדרוםנראה לי גם את עין מבוע
אין אפשרות להכנס לאגם.כשאת אומרת חילוני את מתכוונת לבגדי ים או - בגדים אבל לא צנוע?
מתאים לבוא לעין לבן עם קורקינט (חשמלי)?בירושלים אפשר לטייל במושב אורה או בעמינדב יש שם עיינות קטנים או בעיין לבן
ממש לא שווה ליסוע מירושליםאפשר לפרט קצת יותר? שווה לנסוע מירושלים?
הפארק מים פתוח?
(ילדים בגילאי 2-11)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: