אין בעיות ב"ה.רופא עיניים יכול לאבחן אם זה קשור לעיניים
רופא משפחה יכול לנסות לבדוק ממה זה בכללי.
לח''ד איך?
הצלחתי להגדיר לעצמי- כואב לי כאב חזק מאוד בעיקר מעל העיניים- בעפעפייםשמעתי את זה כנראה לא ממך אבל מ2 נשים אחרות.
מיגרנה מרגישים בצד אחד של הראש כמו לחץ מסביב לעין בחילות והקאות זה לא מחייב אבל הרגשה שצריך לישון וחושך בד''כ יש .
במיגרנה לפעמים לפני יש כמו טשטוש ראיה או הבהובים ואורות בעיינים שזה נקרא מיגרנה עם אאורה- גם לא מחייב.
כאב ראש שהוא לא מיגרנה בד'כ מגיע כתוצאה ממשהו אורגני- דלקת וירוס וכו' או התייבשות עיפות ואין צורך לקחת משהו יותר חזק מאקמול- אז סתם בשבילך כדאי לך לדעת מה יש לך.
יש לי כל חודש, יום לפני, כאבי ראש מטורפים!! עכשיו אני מקשרת...בקשר לגיל הפוריות הגעתי עד טובי המומחים עד שהוכיחו לי שהכל הורמונלי- אז תנסי באמת לבדוק על עצמך אם יש קשר.
אני בדיוק באותו מיקום!הצלחתי להגדיר לעצמי- כואב לי כאב חזק מאוד בעיקר מעל העיניים- בעפעפיים
ולגבי זה-
יש לי כל חודש, יום לפני, כאבי ראש מטורפים!! עכשיו אני מקשרת...
אז זה ממש מיגרנה אם כן.הצלחתי להגדיר לעצמי- כואב לי כאב חזק מאוד בעיקר מעל העיניים- בעפעפיים
ולגבי זה-
יש לי כל חודש, יום לפני, כאבי ראש מטורפים!! עכשיו אני מקשרת...
נכון אבל ב"ה אצלי אין כאבים בכלל, וגם לא עוזר לעניין שהיה לי 5 פעמים תוך חודש וחצי....לפעמים זה שבועיים לפני בערך. גם הגיוני.
נחמד לשמוע, שבאיזשהו שלב בחיים יגמר הסיוט..... בדאבלאז זה ממש מיגרנה אם כן.
בגלל שתי השורות.
זה נכון.נכון אבל ב"ה אצלי אין כאבים בכלל, וגם לא עוזר לעניין שהיה לי 5 פעמים תוך חודש וחצי....
אצלי זה ממש לא רק, אלא גםנכון אבל ב"ה אצלי אין כאבים בכלל, וגם לא עוזר לעניין שהיה לי 5 פעמים תוך חודש וחצי....
יש אפשרות לדבר איתכן בפרטי?זה נכון.
ה5 פעמים בחודש זה ממש משונה- וכנראה נגרם בגלל משהו גם לחץ או מתוק
לכן אני חושבת שצריך ללכת לרופא.
מפעם בחודש לא הייתי נלחצת בכלל.
.יש אפשרות לדבר איתכן בפרטי?
@e b p
כנל לי.. ואין לי גם בגלל זה אפשרות למחוק...רוצה לכתוב מייל ואני ילייק לך ותמחקי?
אין לי הודעות פרטיות.
למה לא בעצם? שינה ונורפן באמת עוזר.לי יש כאבי ראש ברמה שאני הולכת מרגישה את הראש שלי קופץ
מה שעוזר לי זה נורופן או שינה....
אבל זה פעם ב.....
השאלה עם זה נקרא מגרנה???
5 פעמים בחודשנכון אבל ב"ה אצלי אין כאבים בכלל, וגם לא עוזר לעניין שהיה לי 5 פעמים תוך חודש וחצי....
בדיוק קלעת!!הרגשה כמו שהמוח מנסה לצאת מהגולגולת אוי זה נורא.
אני עובדת 7 שעות עם מחשב ויש לי תופעה מענינת,
כל יום ראשון יש לי התקפים של כאב ראש מטורף
ברמה שאני לא יכולה לדבר..משהו הזוי וזה חוזר על עצמו בימי ראשון..
בתחילה חשבתי שזה בגלל העדשות ועברתי למשקפיים אך לצערי לא רואה שינוי.
מישהי מכירה?
גם לי יש הרבה התקפים בימי ראשון
זה קורה בגלל השינוי תזונה ושינה בשבת
גם אני כך
היה לי בדיוק אותו דבר תקופה ארוכה מאד עד שהבנתי שזה הקפה.גם אני
ואני לוקחת המון אופטלגין, מפחיד אותי הכמויות.
כדאי לטפל בזה איכשהו, למישהו יש נסיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: