צריך להיות חרוץ כמו נמלה, חזק כמו סוס ולעבוד כמו חמור כדי למנוע את העכברת שלך, מה אנחנו חמורי עבודה? זה ממש לחיות כמו כלב!אף אחד לא דיבר פה על מניעת עכברת.כל שעה לקום מהכיסא,לעשות מתיחות,להזיז את שורש כף היד בצורה מעגלית,שכיבות שמיכה,כפיפות בטן,ריצת אלפיים,פחמימות לפני חלבונים אחרי,בלי חטיפים,בלי סוכר,ערק על הראש ושמן זית כסגולה.ומבטיח לכם שלא תהיה עכברת
מה ההבדל בין 2 הדגמים?בדיוק נכנסתי כדי להמליץ עליו.
יש לי אותו כבר שנה, באמת שווה כל שקל.
כמה כבר קנו אחרי שהמלצתי להם - וכולם מרוצים מאד.
לא בהכרח עולה יקר כ"כ, הדגם שהבאת הוא המשודרג (מעט יותר שטוח ועובד על 3 מחשבים בו זמנית - לא בדקתי בשלי), בכל אופן גם זה עולה 80$ באמזון, והדגם הקודם (אותו יש לי), עולה גם הרבה פחות מזה.
אולי מישהו ירים את הכפפה ויארגן קבוצת רכישה?!
לא יודע מה בדיוק נוסף בחדש, אבל זה לא מעניין אותי. הוא מספיק מוצלח בשביל לא לשדרג. ברור לי שאם שלי הולך - אני קונה אותו שוב.מה ההבדל בין 2 הדגמים?
מישהו יודע?
האם שווה להוסיף עוד כסף על הדגם היקר יותר והחדש יותר?
בטח שולח תלוי מאיזה ספק אתה קונה מישם@תלמידים
הבעיה היא שהמבצע של משלוח חינם זה רק למוצרים שהמוכר הוא אמזון,
ואמזון לא שולח את העכבר הזה לארץ,
בדקתי בכל האמזונים מוצרי Logitech לא נשלחים לארץ,
מעניין למה?
זה מה שכתבתי שהמבצע של משלוח חינם זה רק שאמזון הוא כמוכר,בטח שולח תלוי מאיזה ספק אתה קונה מישם
כל הכבוד על המאמץ!סליחה על ההקפצה..
אבל לטובת הכלל יש עכשיו מבצע על העכבר המומלץ כאן של Logitech בשני הגרסאות החדש והישן
באמזון,
קישור לגירסה החדשה 64$
קישור לגירסה הישנה 49$ המחיר הכי זול שהיה אי פעם!
תבחרו במוכר באמזון
אין משלוח ישיר אבל אפשר לשלוח עם השירות של הניק @חביל'ס יש הרבה המלצות טובות עליו
יש עכשיו מבצע קילו ראשון 30 שקל
זה מתחת רף המס אז אין לא מע"מ ולא מס
קישור לאתר של @חביל'ס
http://www.chaviles.co.il/
יוצא ס"ה בערך לגירסה החדשה 290
ולגירסה הישנה 230
בארץ זה עולה הרבה יותר... תחטפו..
קניתי לפני כמה חדשים, ולא מבינה איך הסתדרתי עד היום בלי זה...
ט.ל.ח
העכבר נטען בUSBהאם העכבר הזה עם בטרייה או נטען בUSB? מה המשקל שלו?
כי הוא נראה כבד מאד.
בכללי- כל העכברים האלחוטיים מכבידים מאד על היד וגורמים לה 'לסחוב' אותם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: