כאבים חזקים בברכיים

מצב
הנושא נעול.

דריבלית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י yosher2005;1466165:
????

אפשר פירוט?

אפוסתרפיה היא שיטת טיפול רפואית לא ניתוחית ולא תרופתית, המוכחת מחקרית כמפחיתת כאב ומשפרת תפקוד בבעיות ברכיים וגב. אפוסתרפיה מתבססת על הליכה עם מערכת הליכה ייחודית המותאמת אישית למטופל. הטיפול נוח וקל לביצוע ומתבסס על הליכה כחלק משגרת היום בבית או במשרד, למשך פרק זמן קצר ביום.

http://apostherapy.co.il/

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י Sigalit;1466233:
התודה בטעות.
שימוש במוח ניתן לעשות רק אחרי שממלאים אותו בנתונים ולא מסתמכים על דעות קדומות בין היתר.
אם תעשה פה סקר כמה אנשים משתמשים ברפואה אלטרנטיבית ורגשית שעזרה להם לטווח הארוך ולא רק עשתה להם טוב על הלב, לא תקבל מושג על קצה הקרחון כי אנשים לא יחשפו ובטח לא בציבור החרדי.
הוא אשר כתבתי
רפואה שמועילה לא נחשבת אלטרנטיבית...
המבחן הכי פשוט זה לבדוק את זה במחקר:
עובד - מצויין
לא עובד - לזרוק לפח.

כשיש לי סתימה בכיור, אני יכול לנסות לפתוח אותה בפומפה - שיטה קונבנציונאלית, לשפוך חומר ממיס - שיטה קונבנציונלית, אפשר להוכיח אותן במחקר בשתי שניות.
אבל אם מישהו יאמר לי להניח שני בצלים מתחת לכיור (שיטה אלטרנטיבית), אני אבקש ממנו להוכיח את זה.
במידה והוא מצליח להוכיח, בפעם הבאה שתהיה לי סתימה בכיור, שני בצלים יפתרו לי את הבעיה.
אם הוא לא מצליח להוכיח, ז"א שזה לא עובד, ולכן חבל לנסות את זה.
הוכחה מחקרית = עובד.

זהבי סגל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י קקטוס;1466261:
הוא אשר כתבתי
רפואה שמועילה לא נחשבת אלטרנטיבית...
המבחן הכי פשוט זה לבדוק את זה במחקר:
עובד - מצויין
לא עובד - לזרוק לפח.

כשיש לי סתימה בכיור, אני יכול לנסות לפתוח אותה בפומפה - שיטה קונבנציונאלית, לשפוך חומר ממיס - שיטה קונבנציונלית, אפשר להוכיח אותן במחקר בשתי שניות.
אבל אם מישהו יאמר לי להניח שני בצלים מתחת לכיור (שיטה אלטרנטיבית), אני אבקש ממנו להוכיח את זה.
במידה והוא מצליח להוכיח, בפעם הבאה שתהיה לי סתימה בכיור, שני בצלים יפתרו לי את הבעיה.
אם הוא לא מצליח להוכיח, ז"א שזה לא עובד, ולכן חבל לנסות את זה.
הוכחה מחקרית = עובד.

אם נלך על משל הבצלים, ויבוא בוטניקאי או איך שקוראים לו, ויסביר לך שאפילו שאתה לא מבין בבטוניקה זה עובד כי הבצל מפריש לאויר חומר חריף שהופך את הסתימה לגז שמתנדף, אפילו שאתה לא רואה את הגז מול העיניים, אז קיימות שתי אפשרויות:
אחת- תחליט לנסות את הבצל הכי טוב בשוק ולא את זה שכבר יצאו לו עלים ותבדוק אם הוא דיבר שטויות או לא,
שניה - תתעקש שהוא לא מבין מה הוא מקשקש וזהו. ותביא אינסטלטור.

אתה לא ניסית את זה. זה הכל. לפי מה שאתה אומר הוכחה מחקרית היא מבחן התוצאה,
ולכן או שאתה צריך לבדוק את הנושא קצת יותר לעומק לפני שאתה מגיב, או שאתה מחליט שזה שטויות וזהו וזה פותר אותך מכל הכוונים.
מאות אנשים שאני מכירה ניסו רפואה אלטרנטיבית כמוצא אחרון ונושעו. לא בדימיון אלא בבדיקות מעבדה. זה עבד אצלם ושינה להם את החיים. והם לא פשטו רגל מהתשלומים למטפל אלא מהוצאות על תרופות שלא בסל הבריאות , ושבסל, והחיים שלהם היו לפני כן יום אסל יום בסל.

גם אם ניסיתי למשל סוג מסוים של רפואה והיא לא עזרה לי זה לא ואמר שהיא כישלון חרוץ ושטויות אלא שהיא לא השליח שלי זה הכל.

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לפני שהאשכול מידרדר וננעל או נעלם........
לכל כאבי המפרקים מאוד מאוד מומלץ לנסות טיפול בשיטת אלכסנדר.
זו שיטה שמלמדת יציבה נכונה וכך המטופל לומד בעצמו לנוע בצורה מאוזנת עם חלוקת משקל טובה.
דוגמה:
אנשים בימינו נוטים לעמוד\לשבת מאוד כפופים, בצורה שהגב העליון מכביד על התחתון, וזה בתגובה יוצר לחץ על האגן והברכיים. זה עלול אפילו לגרום לפלטפוס - כי אין מקום לקשת של הרגל להתרומם, וכמובן שכתוצאה מהפלטפוס הברכיים "מתעקמות" פנימה והבעיה מחמירה.
ברגע שהמטופל לומד איך להחזיק נכון את עמוד השדרה שלו -
פתאום הכל מתרווח, החוליות משתחררות, העומס יורד, וכך גם יש מקום לאגן ולברכיים להשתחרר.

אני לא מפסיקה להמליץ על השיטה הזו כי מדהים כמה היא קלה להבנה וליישום
כן דורשת תרגול יומיומי, אבל מה שנחמד הוא שהתרגול נעשה תו"כ פעולות שמילא עושים - חיתוך ירקות, תליית כביסה, ואפילו בזמן שיושבים לאכול או שוכבים לנוח...

הבנתי שגם פלדנקרייז עוזר במצבים כאלה, אבל לא התנסיתי בעצמי.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י ariels;1466702:
אנשים בימינו נוטים לעמוד\לשבת מאוד כפופים, בצורה שהגב העליון מכביד על התחתון, וזה בתגובה יוצר לחץ על האגן והברכיים. זה עלול אפילו לגרום לפלטפוס - כי אין מקום לקשת של הרגל להתרומם, וכמובן שכתוצאה מהפלטפוס הברכיים "מתעקמות" פנימה והבעיה מחמירה.
ברגע שהמטופל לומד איך להחזיק נכון את עמוד השדרה שלו -
פתאום הכל מתרווח, החוליות משתחררות, העומס יורד, וכך גם יש מקום לאגן ולברכיים להשתחרר.

במחילה על הסטת הנושא,
מי לימד אותך את זה??
או לפחות הפניה של מקור.......

(פלטפוס נורמלי זו קריסה מולדת של השריר הקשתי ברגל והוא חסר תיקון באופן נורמלי, מדרסים משפרים את ההרגשה רק כאשר הולכים איתם, ויש פתרונות נוספים - אך הם אינם קשורים ליציבה!)

בלי קשר, אני בעד ללמוד יציבה והליכה נכונה - זה עושה המון.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה