אפ את מצפה ולא כמו המתכון כאן רק שכבה מלמעלה@hbecker (משום מה לא מצאתי בתיוג את פותחת האשכול...)
שאלה לי: אני רוצה להכין את זה כפטיפור אישי בתוך תבנית אצבע קצרה, ואני רוצה לצפות את זה מכל הצדדים (פרט לתחתית) השאלה היא האם להכין ציפוי כמו שמצוין במתכון או שזה יהיה רך מידי? ואם לא הציפוי במתכון, איזה כן? (חשבתי להניח את הכל על רשת אחרי שקופא ואני מחלצת מהתבנית ואז לשפוך מלמעלה את הציפוי)
תודה רבה מראש!
אפ את מצפה ולא כמו המתכון כאן רק שכבה מלמעלה
היית מוותרת על השמן בציפוי
תצפי עם שוקולד בלבד. (מקסימוס טיפה שמן), שכבה דקה לא תורגש קרנצ'ית.שכבה מלמעלה אבל שעוטפת את כל הצדדים מסביב...
החמאת בוטנים והשוקולד לא ייצא רך, דביק? (הכוונה שלי שאני רוצה לצפות את זה בדומה פרלין, אבל שלא יהיה שוקולדי קראנצ'י, מצד שני שגם לא יהיה רך כמו גנאש. מקווה שאני מספיק מובנת)
תודה ענקית.תצפי עם שוקולד בלבד. (מקסימוס טיפה שמן), שכבה דקה לא תורגש קרנצ'ית.
עם חמאת בוטנים השוקולד לא מספיק נוקשה בשביל ציפוי.
הממתק לא דומה משום כיוון לממתק כיף כיף שעשוי כמו וופל מצופה בשוקולד חלב.תודה ענקית.
פתאום אני אוחזת.. זה בכלל מתאים הצורה שאני רוצה לעשות, ז"א בתוך שקעים ואז לצפות בשוקולד? (כאילו, אם כבר כִּיף כֵּף אז עד הסוף, לא? )
אווופפססססס....הממתק לא דומה משום כיוון לממתק כיף כיף שעשוי כמו וופל מצופה בשוקולד חלב.
הכנתי את זה מספר פעמים ויצא טעים ומוצלח מאוד, אפשר להגיד שזה יותר טעם של כדורי שוקולד חמאת בוטנים.
לפני 10 הודעות תוכלי לראות את התמונות שלי.אווופפססססס....
טוב, בכל אופן, כבר אמרתי לבת שלי שנכין "כיף-כיף" וזה מה שהיא מדמיינת, לכן שאלתי.
צדיקה שכמותך!!!!לפני 10 הודעות תוכלי לראות את התמונות שלי.
מעניין שאת כותבת כך כי אני הרבה פעמים מצפה פרלינים עם שוקולד + חמאת בוטנים וזה מעולהתצפי עם שוקולד בלבד. (מקסימוס טיפה שמן), שכבה דקה לא תורגש קרנצ'ית.
עם חמאת בוטנים השוקולד לא מספיק נוקשה בשביל ציפוי.
תודה ענקית על כל התגובות.מעניים שאת כותבת כך כי אני הרבה פעמים מצפה פרלינים עם שוקולד + חמאת בוטנים וזה מעולה
תלוי ביחס של החמאת בוטנים לשוקולד.
לדעתי 3 כפות חמאת בוטנים על 200 גרם שוקולד אמור להיות בסדר גמור.
מקסימום אפשר להפחית ל-2 כפות אבל אפשרי לדעתי עם חמאת בוטנים, מהנסיון שלי. מעניין שיצא לך אחרת
כפות מרק לא מדידה.
ובלי השמן
לא ציפיתי.מעניין שיצא לך אחרת
מעניין ממשלא ציפיתי.
התבססתי על זה שהכנתי את הממתק כמה פעמים והשכבה העליונה לא הייתה נראית לי מספיק קשיחה בשביל ציפוי.
(והכנתי בלי בשמן)
כן... (להעלות תמונה?)
בעז"ה בהמשך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: