דרוש מידע יש תחליף ל"כביסל"?

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
חוזרת לעדכן שקניתי באיקאה , להלן המסקנות:
קניתי מתקן בגובה 170 ס"מ ( 2 חלקים של 104+70)
המתקן של 104 הולך עם אופציה לחבר מעליו מתקן נוסף (קליפסים לחיבור)
סלסלות רשת מתכת, נשלפות נוחות וקלות, קניתי 5
עלה לי הכל 325 בסייל
לדעתי שווה ממש!!

@ווילי וונקה @~~~
לאיקאה יש אותו מתקן ברוחב 25 ס"מ
תודה!
באמת נסעתי לראות אותם שבוע שעבר
אבל רוחב 25 נראה לי פיצי ולא מכיל
לא?

האוסטרלית

משתמש צעיר
אני קניתי באיקאה ב100+ שח ממש דומה לכביסל זה מסילות קניתי 2 מרכיבים אחד על השני וסלים נכנסים על
המסילות.יש לי את זה כמה חודשים וזה פשוט מדהים!!!!והכי כיף ששילמתי על זה גרושים ולא 400 שח.
1720357077131.png

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
יש לי את המתקן הזה מאיקאה כבר 12 שנה !!!
וזהו, כבר סיים את חייו ואני רוצה לרכוש אותו שוב
@נמבר וואן
האם ראית גם סלסלאות כמו שקנית רק בגובה כפול?
פעם היה להם
לדעתי כבר אין להם את זה.
חיפשתי ממש.

זה היה דגם algot שהיה מצוין ממש (אצלי עדיין כבר 12 שנה וב"ה עדיין שורד במצב מעולה)
לצערי הם כנראה הפסיקו לייצר ולמכור את זה.
לא יודעת למה מפסיקים כל פעם לייצר דברים טובים:(

(אני רואה שכבר כתבתי את זה כאן באשכול לפני 3 שנים...
)

האוסטרלית

משתמש צעיר
אה.. הבנתי..
אבל אם ככה, זה לא עלה לך 100 כולל הסלסלאות, 2 מסגרות זה עולה כבר יותר מ200
עדיין זול אבל רק לשם הדיוק.
אז בדקתי את זה עכשיו
והתשובה היא בארץ באיקאה זה 300 ש"ח ואני קניתי את אותו דבר בדיוק באוסטרליה ב69 דולר אוסטרלי שזה 175 ש"ח

1720444893979.png
1720444940807.png

נמבר וואן

משתמש פעיל

qwerrrewq

משתמש מקצוען
זה 70כפול 2 כי זה 2 בסיסי מסילות אחד על השני , יש רכיב מיוחד בהרכבה שמחבר בינהם ואז שמים 4 סלסלות באיזה מסילה שרוצים
בחנתי את הפיתרון שהצעת באיקאה, זה אכן נראה תחליף הגון.

רק שאלה - אני רואה שיש שני גבהים אפשריים למסגרת, 104 ס"מ או 70 ס"מ, אני רוצה לקנות את שניהם ולהרכיב אותם אחד על השני (-כי כל אחד בנפרד לא מספיק לי, ה 70 ודאי לא, ואפילו ה 104 לבדו לא).
האם ניתן לעשות זאת?

עריכה:
אני רואה שהמשתמשת @LEVAVOT כתבה שזה בדיוק מה שהיא עשתה - אני מבין שיש קליפסים מיוחדים שאפשר באמצעותם ל"להלביש" אחד על השני, האם יש לקנות את הקליפסים בנפרד או שמגיעים יחד עם כל אחד מהמסגרות?

נמבר וואן

משתמש פעיל
בחנתי את הפיתרון שהצעת באיקאה, זה אכן נראה תחליף הגון.

רק שאלה - אני רואה שיש שני גבהים אפשריים למסגרת, 104 ס"מ או 70 ס"מ, אני רוצה לקנות את שניהם ולהרכיב אותם אחד על השני (-כי כל אחד בנפרד לא מספיק לי, ה 70 ודאי לא, ואפילו ה 104 לבדו לא).
האם ניתן לעשות זאת?

עריכה:
אני רואה שהמשתמשת @LEVAVOT כתבה שזה בדיוק מה שהיא עשתה - אני מבין שיש קליפסים מיוחדים שאפשר באמצעותם ל"להלביש" אחד על השני, האם יש לקנות את הקליפסים בנפרד או שמגיעים יחד עם כל אחד מהמסגרות?
רק לתשומת לב
אחד המעלות הגדולות של כביסל זה שהוא נוסע בקלילות ממקום למקום עם כל המשקל של הכביסה שבתוכו.
אשמח לדעת אם את המתקן של איקאה ניתן להוזיז ממקום למקום או שהוא כבד

elishir

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@נמבר וואן
לפי איקאה - כל מגירה יכולה לשאת 7 ק"ג
יכול להיות שכביסל יותר חזק (לא התנסיתי), לי שווה הפער של המחיר ונראה ממש מעולה.
זה הקישור לכל הסדרה:
השילוב שאני קניתי:
מתקן של 104:
מתקן של 70:
הסלסלות שאני קניתי (25 בסייל, יש סוג נוסף)
יש לך תמונה של זה בבית איך שזה נראה?
שמת את המתקן הקטן מעל הגדול?

טלא פלא מערכות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים
איפה קניתם את זה?
עבר כבר מעל 10 שנים ואין לי מושג מה קורה בחנות הזאת כעת.
בכל אופן השם של החנות היא 'אריזון' בתל אביב מספר טלפון 0539376045

LEVAVOT

משתמש פעיל
@elishir
אין לי כרגע תמונה של זה, כן שמתי את הקטן מעל הגדול
הגדול הולך עם קליפסים מיוחדים לאפשרות של חיבור מתקן קטן מעליו
מצאתי תמונה ברשת, ככה בערך זה נראה(אני לא מילאתי את כל המסילות בסלסלות אלא אחד כן ואחד לא):

1721564254836.png

נמבר וואן

משתמש פעיל
@elishir
אין לי כרגע תמונה של זה, כן שמתי את הקטן מעל הגדול
הגדול הולך עם קליפסים מיוחדים לאפשרות של חיבור מתקן קטן מעליו
מצאתי תמונה ברשת, ככה בערך זה נראה(אני לא מילאתי את כל המסילות בסלסלות אלא אחד כן ואחד לא):

צפה בקובץ המצורף 1713979
מי שקונה באיקאה יש לשים לב
עכשיו יש סייל [עד סוף החודש או עד גמר המלאי] על המתקן הקטן וכן על הסלסלאות החלולות.
שימו לב לפער המחירים בין סוגי הסלסלאות: הסלסלאות הצפופות - 55 ש"ח כל אחת. והחלולות - 25 ש"ח!
כדאי לבדוק באתר אם יש את זה במלאי בחנות שאליה אתם הולכים.

פ1

משתמש חדש
גם לי את של איקאה, ומרוצה מאד מאד.
זה נמצא במחלקה של איכסון מישני,
הרכבתי את זה לבד (בעלי כמובן), מדובר בשתי מוטות שמחברים לקיר ואת מרכיבה עליו את הסלסלאות לפי איך שמתחשק לך וזה נוסע יפה על מסילה,
אני קניתי ארבע גדולות ועמוקות ושתיים נמוכות, ובכל סלסלה עמוקה נכנס יותר ממכונה, ובסלסלה נמוכה - זה טוב לדברים הקטנים שנאבדים - ומה שמצוין בזה שבשביל להכניס כביסה מלוכלכת לא צריך לפתוח את המגירה אלא אפשר להכניס ברווחים שבין סלסלה לסלסלה,
אם מאוד תרצי תמונה אשתדל לצלם לך בערב,
כל הסיפור עלה לי 700 ש"ח, ובנוסף גם נסיעות לנתניה שבמילא הייתי משלמת כי רציתי לסוע לשם.
ממתי שיש לי את זה נגמר הסיפור של מיון כביסה, רואים הכל ברור מול העינים - אם למשל התערבב משהו, ואת רואה גם ברור איזה סוג יש לך כבר מוכן למכונה מלאה,
אני ממש מברכת כל יום את הקניה הזאתף וזה לא הוצאה גדולה למשפחה עם ילדים לעומת העזרה שבחיי היום יום - ממליצה מאוד לכולם, רק צריך מקום.
את יכולה למקד איך נראה המוצר שקנית אטו לצרף תמונה ? אני לא מוצאת את זה באתר תודה

גלידה

משתמש מקצוען
יואו, ממתי ההודעה הזאת?
לצערי הסלסלאות הנ"ל הלכו כבר מרוב שימוש, ואין כבר לקנות באיקאה את הדגם הזה,
ולא מצאתי דגם אחר לקנות שם אז קניתי את הסלסלאות שיש לקנות בטמבור ובמשנת יוסף שמתלבשים אחת על השניה, והחסרון שלהם שהמגירות לא נשלפות כמו מגירה, אבל עדיף מכלום
לשלם לכביסל היה נראה לי מידי יקר
אבל פה בהתכתבות כותבים על עוד דגם של איקאה, תקראי את ההתכתבות
בהצלחה

נאווהלה

משתמש פעיל
לי יש כביסל כבר שנים ואני מאוד מרוצה, שווה כל שקל. אחת הרכישות השוות שעשיתי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה