מה הכוונה?לכל מי שזכה בפרויקט של חושן מגורים, מומלץ להתעניין אצל כאלו שרכשו דירות שלהם בעבר מבחינת איכות הבניה ואופן ההתנהלות מול החברה וד"ל
מה הכוונה?לכל מי שזכה בפרויקט של חושן מגורים, מומלץ להתעניין אצל כאלו שרכשו דירות שלהם בעבר מבחינת איכות הבניה ואופן ההתנהלות מול החברה וד"ל
כפשוטו ממשמה הכוונה?
משהו יכול לצרף אותי זה לא נותן לי דרך הקישור הפל 0507575349יש קבוצת ווטסאפ של הזוכים. מי שמעוניין להצטרף. https://chat.whatsapp.com/F66vcJ5efGc7VybRjBX95Y
בדק בית מאוד רציני ולא לוותר על זההיות שמדובר במחיר למשתכן ואין לנו אפשרות להחליף את הקבלן או ללכת למישהו אחר ולוותר זה בטח לא אופציה לא נשאר הרבה חוץ מלהתפלל ובסיום העבודה לערוך בדק בית רציני
גם לנו לא הצליח משום מה הקישור להתחבר יש אפשרות כזאת לשלוח קישור נוסף?משהו יכול לצרף אותי זה לא נותן לי דרך הקישור הפל 0507575349
תודה רבה
נכון 4 מליון זה פנטאוז בודאותמה אתה רוצה להגיד בזה?מכרו שם גם 5 חדרים ב יותר מ4000000 בשוק חןפשי כל פרמטר מייקר
כמו קומה ,כיוון,וכו
כנראה לפני שנתייםלא יודעת על מה אתה מדבר, אין לי מושג
בכל אופן אני הייתי מול החברה וכמעט קניתי,
יש לי את כל הנתונים של הדירה וזה היה המחיר 2.7
והמחיר שציינת הוא לא הגיוני,
זה לא המחירים ביחוד של נכס בבניה,
תאמין לי שאני יודעת מה אני מדברת,
מכירה את השוק היטב
לא לפני שנתיים, באלול האחרוןכנראה לפני שנתיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: