תח"צ יש עילה לתביעה?

אשמח לעצות המומחים כאן-
אני והבן שלי רצנו לאוטובוס. הילד הגיע לדלת ואני הייתי 2 פסיעות מאחוריו. הנהג ראה אותי בבירור. הנהג סגר את הדלת ונסע עם הילד. הילד ביקש לחכות שנייה לאמא שלו עוד לפני שהנהג התחיל בנסיעה וכל הנוסעים שראו שהוא מתחיל לנסוע צעקו לו שיחכה. הוא נסע בכוונה כשהוא כולא את הילד באוטובוס ואני נשארתי בתחנה.
יש עילה לתביעה על ההתנהגות הברברית?
יש לי את מספר האוטובוס ומספר טלפון של זקן שישב בספסל הקדמי וראה את המקרה ומוכן להעיד במקרה הצורך.
מה דעתכם?
אם יש מקום לתביעה, איך מקדמים את התביעה באופן המהיר והיעיל ביותר?

יוסיK

משתמש מקצוען
לדעתי ככל שהנהג ידע שהוא לוקח את הילד ללא אמו, חובה להגיש נגדו תלונה במשטרה ואם אפשר גם תביעה, בוודאי.
רק על ידי דברים כאלו אנשים ילמדו להתנהג בצורה יותר אנושית.
מדהימה אותי כל פעם לראות את תגובות איגודי הנהגים וחברות התחבורה על איזו אלימות שמישהו נקט נגד נהג בעוד דבר יום ביומו יש נהגים שמתנהגים בצורה גרועה ביותר כלפי נוסעים.

ריקי שי

משתמש פעיל
אשמח לעצות המומחים כאן-
אני והבן שלי רצנו לאוטובוס. הילד הגיע לדלת ואני הייתי 2 פסיעות מאחוריו. הנהג ראה אותי בבירור. הנהג סגר את הדלת ונסע עם הילד. הילד ביקש לחכות שנייה לאמא שלו עוד לפני שהנהג התחיל בנסיעה וכל הנוסעים שראו שהוא מתחיל לנסוע צעקו לו שיחכה. הוא נסע בכוונה כשהוא כולא את הילד באוטובוס ואני נשארתי בתחנה.
יש עילה לתביעה על ההתנהגות הברברית?
יש לי את מספר האוטובוס ומספר טלפון של זקן שישב בספסל הקדמי וראה את המקרה ומוכן להעיד במקרה הצורך.
מה דעתכם?
אם יש מקום לתביעה, איך מקדמים את התביעה באופן המהיר והיעיל ביותר?
תגישו תלונה במשרד התחבורה, הם יקנסו את החברה והיא תטפל בנהג ותחדד נהלים.
חוץ מזה, לפחות פעם זה היה בהחלט עילה לתלונה במשטרה כי להסיע קטין בלי אישור הוריו, בידיעה שכך המצב, ובכן.... זה לא מותר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה