אני לא מדברת על תור למחר או שבוע הבאתנסו להכנס לאתר מחר בשבע וחצי שמונה בבוקר אמורים להיות הרבה תורים
שמעתי שמועה שבבני ברק אפשר להגיע ללשכה ומכניסים שם
לא תפסידו מלנסות
ראיתי פעם סרטון שעיתנואי אמר שהוא גם ניסה להזמין תורים בכל הארץ ולא הלך לו עד שניסה להזמין בשעות הנל ופתאום היו לו מלא תורים.אני לא מדברת על תור למחר או שבוע הבא
בכלל
אין בכלל תורים פנויים
גם כשכתבתי תור לשנה הבאה
נורא מוזר
אם מעניין אתכם זה קישור לסרטון שהוא מסביר שם . https://www.kore.co.il/files/2022/2/videos62027bc09f8fefile_437.mp4ראיתי פעם סרטון שעיתנואי אמר שהוא גם ניסה להזמין תורים בכל הארץ ולא הלך לו עד שניסה להזמין בשעות הנל ופתאום היו לו מלא תורים.
מסתבר שאין להם מערכת לניהול תורים נורמלית אלה מנהל הסניף אחראי על זה.
אני לא ניסיתי אבל תנסי אולי באמת תמצאי תור.
אנחנו ישבנו מ-6.30 בבוקר.כל יום נפתחים תורים לעוד יום נוסף בעוד 4 חודשים - שעכשיו זה אומר ל13 בספטמבר יפתח מחר
בגלל העומס הגדול מאוד בבני ברק עד סוף היום כל התורים באותו יום כבר לא זמינים ואז מופיע שאין תורים זמינים
זה באמת מוזר כי בכל השבוע וחצי האחרון כל יום נפתח ליום המקביל (לדוג' אתמול נפתח ל12 בספטמבר) אפשר לראות את זה בירושלים, אבל בדיוק היום לא נפתח ל13 בשום עיר...אנחנו ישבנו מ-6.30 בבוקר.
לא מצאנו.
סליחה שאני משביתת שמחות
בבני ברק זה באמת כך - יש לפעמים בשעות הבוקר המאוחרות אבל צריך נס כדי להספיק לתפוסאני כבר יותר משבועיים מנסה כל יום בשעות הבוקר המוקדמות ואין בשום מקום.
(למעט יום אחד שב9 בבוקר נמצא ל10)
כנראה שהשיטה הזו כבר לא עובדת...
טוב לדעת. מחפשים תור בדחיפות בב"ב, לצורך טיפול רפואי.בבני ברק זה באמת כך - יש לפעמים בשעות הבוקר המאוחרות אבל צריך נס כדי להספיק לתפוס
אם זה דחוףטוב לדעת. מחפשים תור בדחיפות בב"ב, לצורך טיפול רפואי.
ננסה לבדוק גם אחרי 8.30.
אגב, מה הסיבה להתנהלות התמוהה הזו?
הייתי אתמול במשרד הפנים,
היה לי תור שקבעתי בינואר.
עמדו בחוץ עשרות אנשים בלי תור שחשבו שיכניסו אותם.
זה לא קורה, לידיעה.
מעניין אתכם לדעת מה קרה איתי?
אז הגעתי, חיכיתי בתור חצי שעה,
התיישבתי מול פקידה בלתי נראית כיוון שהיא ישבה מאחורי 20 ס"מ לפחות של דבקים וניילונים פן יבולע לה מהלקוחות. לא רואים דמות, רואים משהו מטושטש זז מאחורה.
ואז
גיליתי ששכחתי את התז שלי. ולא יכולתי לחדש את הדרכון.
וזהו.
היום ראיתי שאין שום תור לעשרים שנה הבאות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: