הבדיקה של ה50 היא בדיקת סקרבהעמסה של 50 קיבלתי 147,
הרופאה רוצה שאעשה עכשיו של 100,
הייתי מאד מאד חלשה אחרי ה50, וקשה לי להאמין שפתאום ה100 יצא תקין.
מבחינתי להתחיל לשמור מה שצריך ולחסוך את הסבל וה"בריאות"
אשמח לשמוע מנסיון!
לי פעם יצא 142, ובהעמסה מלאה הכל יצא תקין.בהעמסה של 50 קיבלתי 147,
הרופאה רוצה שאעשה עכשיו של 100,
הייתי מאד מאד חלשה אחרי ה50, וקשה לי להאמין שפתאום ה100 יצא תקין.
מבחינתי להתחיל לשמור מה שצריך ולחסוך את הסבל וה"בריאות"
אשמח לשמוע מנסיון!
בטח שיש מצב, 140 זה הערך הקטן ביותר שהוא בגדר לא תקין, זה הסיבה שעושים העמסת 100140 בההעמסה של 50
יש מצב שתקין?
אם מודדת במכשיר בייתי- מה הערך התקין שעה אחרי אוכל ?
בדקתי סוכר בבית ורשמתי תוצאותתבדקי סוכר 3 פעמים ביום למשך שבועיים ותרשמי תוצאות
תביאי לתזונאית והיא תגיד מה המצב .. חבל להעמיס את הכמות של 100 לגוף..
מה ההערכים התקינים שצריכים לצאת במדידה לפני אוכל ושעתיים אחרי אוכל?בטח שיש מצב, 140 זה הערך הקטן ביותר שהוא בגדר לא תקין, זה הסיבה שעושים העמסת 100
מה שרשמו כאן לגבי מדידה בבית לא מדוייק. בפרופיל סוכר מודדים 6 פעמים ביום במשך שבוע (לפני אוכל ואחרי אוכל סביב 3 ארוחות, בד"כ הרופאים אומרים שעתיים אחרי אוכל ולא שעה)
ואני כן חושבת חושבת שאם יש סכרת הריונית כדאי שזה רישמי גם אם את מתכוונת לשמור תזונה, כי לפעמים צריך להוסיף גם תרופות והשמירה של התזונה לא מספיקה. גם המעקב יותר צפוף ונפקא מינא למועד הלידה וכו'...
אני לא זוכרת בע"פ, אני אוכל להגיד לך בערבמה ההערכים התקינים שצריכים לצאת במדידה לפני אוכל ושעתיים אחרי אוכל?
וסליחה על הבורות, מה זה אומר לשמור תזונה? הולכים לדיאטנית ונמנעים מסוכר?
ערכים תקינים הם מתחת 130 שעה אחרי אוכל ומתחת 120 שעתיים אחרי אוכלמה ההערכים התקינים שצריכים לצאת במדידה לפני אוכל ושעתיים אחרי אוכל?
וסליחה על הבורות, מה זה אומר לשמור תזונה? הולכים לדיאטנית ונמנעים מסוכר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: