דרוש מידע יש מלא תורים למשרד הפנים בבית שמש!!!!

Supercalifragalistic

משתמש פעיל

מושיק פ

משתמש סופר מקצוען

Supercalifragalistic

משתמש פעיל
אפשר להגיע לסניף ירושלים שלומציון המלכה בלי תור במסגרת מבצע "מרתון דרכון"
כמה הגיוני להגיע עם תינוק שעכשיו נולד? מבחינת זמני המתנה ונוחות?
עד מתי המרתון?
ולמה אחרי כל המיזם הזה התור הראשון שפנוי עדיין בנובמבר?

בונבון

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
כמה הגיוני להגיע עם תינוק שעכשיו נולד? מבחינת זמני המתנה ונוחות?
עד מתי המרתון?
ולמה אחרי כל המיזם הזה התור הראשון שפנוי עדיין בנובמבר?
הגיוני מאוד, אני הגעתי עם תינוקת בת 8 חודשים, היו בתור לפני בטח 300 איש, והמאבטח שהסתובב שם שאל אותי בת כמה היא ואחרי דקה קידם אותי את כ-----ל התור ואחרי 5 דקות הייתי בחוץ. (הגעתי ב-7:40 בבוקר)
הם משתדלים לקדם נשים בהריון זקנים ותינוקות.
שווה לך לנסות.
מה שכן, כדאי לך לצלם אותו קודם, כי מאוד קשה לצלם תינוקות, וזה לוקח זמן. אז כדי לחסוך את זה תבואי כבר עם תמונה.

Supercalifragalistic

משתמש פעיל
הגיוני מאוד, אני הגעתי עם תינוקת בת 8 חודשים, היו בתור לפני בטח 300 איש, והמאבטח שהסתובב שם שאל אותי בת כמה היא ואחרי דקה קידם אותי את כ-----ל התור ואחרי 5 דקות הייתי בחוץ. (הגעתי ב-7:40 בבוקר)
הם משתדלים לקדם נשים בהריון זקנים ותינוקות.
שווה לך לנסות.
מה שכן, כדאי לך לצלם אותו קודם, כי מאוד קשה לצלם תינוקות, וזה לוקח זמן. אז כדי לחסוך את זה תבואי כבר עם תמונה.
מישהו אולי הגיע עם תינוק קטן שעדיין לא מעודכן בספח של הת.ז. של ההורים?
עדכנתי שם, הספח בדרך בדואר, והורדתי את הספח המעודכן מהאתר של מערכת הממשלתית. הם יסכימו ככה להוציא דרכון לתינוק?

לייצי

משתמש פעיל
מישהו אולי הגיע עם תינוק קטן שעדיין לא מעודכן בספח של הת.ז. של ההורים?
עדכנתי שם, הספח בדרך בדואר, והורדתי את הספח המעודכן מהאתר של מערכת הממשלתית. הם יסכימו ככה להוציא דרכון לתינוק?
את תמיד יכולה להוריד ספח תעודת זהות דיגיטלי. אני הגעתי אבל עם תינוק שעוד לא רשום בספח והכניסו אותי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה