ביסעתא דשמיא
אלי7
אני מתענינת בדירה-
כמה מיטות?
אלי7
אני מתענינת בדירה-
כמה מיטות?
ביסעתא דשמיא
אלי7
אני מתענינת בדירה-
כמה מיטות?
אני חושבת שזה בסדר גמור.שאלה למקומיים........אפשרי לישון שם ללא מיזוג?
מצאתי שם דירת נופש שיש בה חדר לא ממוזג.......
בעלת הדירה אומרת שהכל שם ממש פתוח ויש אוויר מאד טוב,
אשמח לתשובה.
הדירה שלי לא דירה מאווררת בכלל, ובלילות כמעט אף פעם לא מדליקה מזגן.שאלה למקומיים........אפשרי לישון שם ללא מיזוג?
מצאתי שם דירת נופש שיש בה חדר לא ממוזג.......
בעלת הדירה אומרת שהכל שם ממש פתוח ויש אוויר מאד טוב,
אשמח לתשובה.
באמת הציעו לי דירה קומה ראשונה עם נוף לפארק יש מה לחשוש מרעש? תודה(אבל אם אתם מתכננים נופש בטלז סטון ובאים לפארק, אנא שמרו על השקט בשעות הערב)
יש למישהו מידע על הפארק? זה פתוח לתושבי חוץ? עלות? ימים ושעות? תודה רבה!
פתוח לתושבי חוץ בעלות. יעבוד מי'- כ' אב. אין עדיין פרטים נוספים. יהיה בטח ביום שישי.יש למישהו מידע על הפארק? זה פתוח לתושבי חוץ? עלות? ימים ושעות? תודה רבה!
כתבו שיהיה במשך השבוע, אז אולי יהיה עוד קודם.פתוח לתושבי חוץ בעלות. יעבוד מי'- כ' אב. אין עדיין פרטים נוספים. יהיה בטח ביום שישי.
מישהו יודע? האם דירות עם נוף לפארק זה לקחת סיכון לרעש במהלך היום ואולי הלילה?באמת הציעו לי דירה קומה ראשונה עם נוף לפארק יש מה לחשוש מרעש? תודה
?מישהו יודע? האם דירות עם נוף לפארק זה לקחת סיכון לרעש במהלך היום ואולי אף הלילה?
מציינת שהמועצה הודיעה שעקב העלייה בתחלואה לא תתאפשר כניסה לפעילויות לאורחים אלא רק לתושבי היישוביש למישהו מידע על הפארק? זה פתוח לתושבי חוץ? עלות? ימים ושעות? תודה רבה!
תודה על העדכון. חבל מאד כי ממש נהינו שם ורצינו לחזור...מציינת שהמועצה הודיעה שעקב העלייה בתחלואה לא תתאפשר כניסה לפעילויות לאורחים אלא רק לתושבי היישוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: