איפה קונים?אני נותנת רק גולד קארד
איפה קונים?אני נותנת רק גולד קארד
0723372135 קו מידעאיפה קונים?
טוב על המשפט הראשון בקו המידע הבנתי שלא רלוונטי0723372135 קו מידע
יש בירושלים "בסט שי" מוצלח מאד.טוב על המשפט הראשון בקו המידע הבנתי שלא רלוונטי
זה של בני ברק
אני מאמינה שיש בירושלים תחליפים מספיק טוביםבררתי מחוץ לבני ברק זה בתוספת של 10 שח
טעות,אני מאמינה שיש בירושלים תחליפים מספיק טובים
ולא הבנתי אם זה מיועד לבני ברק ורוב החנויות בבני ברק למה שאתן את זה לגננת ירושלמית?
כל החנויות שציינת הן תחת פוקס. אז פשוט נכנסים לאחת מהחנויות האלו וקונים גיפט קארד שכולל בתוכו את כל החנויות של פוקסמישהו יודע איפה קונים גיפט קארד - יותר לחנויות בקניון?
(ללין, פוקס, יאנגה, וכדו')
תודה
גיפט קארד לחנויות שימושיות כמובן...בלת"ק
בתור מקבלת מתנות בסוף שנה ובמועדים לאורך השנה המתנות הטובות ביותר הן גיפט כארד. מה שמוצא חן בעינייך לא תמיד ימצא חן בעיני הגננת יש לי ערימות בבית של מתנות מקוריות ויפות מאד (לדעתן של האמהות שנתנו אותן) אבל אצלי הן עומדות כאבן שאין לה הופכין. אני תמיד אומרת לאמהות: "רוצות להביא לי משהו? מכתב יפה שווה לי יותר מכל מה שתקנו". וזה באמת מה שחשוב. מכתב יפה מעריך ומודה ואין לך מושג כמה זה שווה! יותר מכל מתנה יקרה, יוקרתית ומקורית.
בהצלחה!
התוספת של 10 ש"ח מדובר על כרטיס מתנה אחר ממודעה שהועלתה כאןבבני ברק יש גולד קארד
ובירושלים יש בסט שי
בבית שמש יש שי קארד
באשדוד קליקארד
יש גם בביתר ובמודיעין עלית בערד ובחיפה
לכל עיר יש את הכרטיס שלה לחנויות החרדיות שלה
כרטיסים נוחים ומדהימים
שכולם נותנים לגננות ולמורות
והתוספת 10 ש"ח זה נראה לי פשוט טעות - לא מכיר כזה דבר
איפה קונים? ניתן לקנות שוברים של ביימי או סופר שובר של ביימי והם שווווים ביותר קונים את זה באינטרנט לכתוב בגוגל ביימי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: