קטן בתוך גדול
גדול בתוך קטן
גדול בתוך קטן
רוצה לנסות להסביר יותר? למה הכוונה?קטן בתוך גדול
גדול בתוך קטן
אני חושבת הבנתי.כמו לדוגמה שמצלמים תמונה הנרתיק של המצלמה שזה נראה כאילו סוגרים אותם בנרתיק [מקווה שזה מובן]
זה לעבודה בטבע.
מהמהם זה רעיון. רק אנחנו צריכות לעשות את זה יותר קליל .אני חושבת הבנתי.
ראיתי פעם משהו מטורף שמשהו עשה, תראה/י אם זה מתאים לך.
הוא לקח ברוקולי קטן. תקע בחול (צולם על הים) ולקח שני חברה נתן להם את חפירה והעמיד אותם מרחוק. ואז זה נראה כאילו הם חופרים סביב הברוקולי... ממש מגניב!
אם מענין אותך, יש לי סרטון ממש טוב לסוג הזה של הדברים, יש שם מלא רעיונות! תכתוב/י את הכתובת מייל שלך ואשלח לך.
מעמידים נעל, מושיבים/מעמידים אדם רחוק מהנעל ומצלמים שזה נראה שהוא בתוך הנעל.
בשביל דברים כאלה צריך מצלמה עם פוקוס אין-סוף?הוא לקח ברוקולי קטן. תקע בחול (צולם על הים) ולקח שני חברה נתן להם את חפירה והעמיד אותם מרחוק. ואז זה נראה כאילו הם חופרים סביב הברוקולי... ממש מגניב!
תודה רבה !, מה זה הסרטון הזה.אני יכולה רק להציע שוב את הסרטון. אולי מתוך זה יעלו לך רעיונות...
בכל מקרה, מלא מלא הצלחות!
יש מצב שאת מעלה לכאן בתיקייה מכווצת?אני חושבת הבנתי.
ראיתי פעם משהו מטורף שמשהו עשה, תראה/י אם זה מתאים לך.
הוא לקח ברוקולי קטן. תקע בחול (צולם על הים) ולקח שני חברה נתן להם את חפירה והעמיד אותם מרחוק. ואז זה נראה כאילו הם חופרים סביב הברוקולי... ממש מגניב!
אם מענין אותך, יש לי סרטון ממש טוב לסוג הזה של הדברים, יש שם מלא רעיונות! תכתוב/י את הכתובת מייל שלך ואשלח לך.
לא. מצטערת...יש מצב שאת מעלה לכאן בתיקייה מכווצת?
חושבת שבסדר גם לסגור ממש צמצם...בשביל דברים כאלה צריך מצלמה עם פוקוס אין-סוף?
או שאני טועה?
סרטון עם המון רעיונות מגניבים ממש!תודה רבה !, מה זה הסרטון הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: