דרוש מידע יש למשהו רעיון איך לבצע תמונה.

צילום בטבע

משתמש פעיל
צילום מקצועי
כמו לדוגמה שמצלמים תמונה הנרתיק של המצלמה שזה נראה כאילו סוגרים אותם בנרתיק [מקווה שזה מובן]
זה לעבודה בטבע.

אפרת ;)

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כמו לדוגמה שמצלמים תמונה הנרתיק של המצלמה שזה נראה כאילו סוגרים אותם בנרתיק [מקווה שזה מובן]
זה לעבודה בטבע.
אני חושבת הבנתי.
ראיתי פעם משהו מטורף שמשהו עשה, תראה/י אם זה מתאים לך.
הוא לקח ברוקולי קטן. תקע בחול (צולם על הים) ולקח שני חברה נתן להם את חפירה והעמיד אותם מרחוק. ואז זה נראה כאילו הם חופרים סביב הברוקולי... ממש מגניב!
אם מענין אותך, יש לי סרטון ממש טוב לסוג הזה של הדברים, יש שם מלא רעיונות! תכתוב/י את הכתובת מייל שלך ואשלח לך.

צילום בטבע

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני חושבת הבנתי.
הוא לקח ברוקולי קטן. תקע בחול (צולם על הים) ולקח שני חברה נתן להם את חפירה והעמיד אותם מרחוק. ואז זה נראה כאילו הם חופרים סביב הברוקולי... ממש מגניב!
אם מענין אותך, יש לי סרטון ממש טוב לסוג הזה של הדברים, יש שם מלא רעיונות! תכתוב/י את הכתובת מייל שלך ואשלח לך.
מהמהם זה רעיון. רק אנחנו צריכות לעשות את זה יותר קליל .

אפרת ;)

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני יכולה רק להציע שוב את הסרטון. אולי מתוך זה יעלו לך רעיונות...:)
בכל מקרה, מלא מלא הצלחות!

איש כתום

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מעמידים נעל, מושיבים/מעמידים אדם רחוק מהנעל ומצלמים שזה נראה שהוא בתוך הנעל.
בשביל דברים כאלה צריך מצלמה עם פוקוס אין-סוף?
או שאני טועה?

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני חושבת הבנתי.
יש מצב שאת מעלה לכאן בתיקייה מכווצת?

אפרת ;)

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
סליחה על ההודעה המחולקת ל שמתי לב לתגובות הקודמות...
בשביל דברים כאלה צריך מצלמה עם פוקוס אין-סוף?
או שאני טועה?
חושבת שבסדר גם לסגור ממש צמצם...
אומר את האמת שלא ניסיתי.
תודה רבה !, מה זה הסרטון הזה.
סרטון עם המון רעיונות מגניבים ממש!
כמובן שהכל מובן הרבה יותר כשרואים איך הוא עושה את זה...
רק שכמו שכתבתי רואים שם נשים.. אז קחו בחשבון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה