נגעתי במישהו ועיקמתי לו מעט את הפגאז'
איפה אפשר לסדר דבר כזה?
איפה אפשר לסדר דבר כזה?
אני רק יכולה לומר לך מניסיון מר, שהיהיודים באזור מודיעין עילית ( מתיתיהו - שילת) לוקחים מחירים מטורפים לגמרי על כל פחחות מינימלית...נגעתי במישהו ועיקמתי לו מעט את הפגאז'
איפה אפשר לסדר דבר כזה?
יש לך איזה קנה מידה? רק בשביל להבין במה מדובר,אני רק יכולה לומר לך מניסיון מר, שהיהיודים באזור מודיעין עילית ( מתיתיהו - שילת) לוקחים מחירים מטורפים לגמרי על כל פחחות מינימלית...
לא מכיר באופן אישי.נגעתי במישהו ועיקמתי לו מעט את הפגאז'
איפה אפשר לסדר דבר כזה?
כמדומני שכל היהודים לוקחים יקראני רק יכולה לומר לך מניסיון מר, שהיהיודים באזור מודיעין עילית ( מתיתיהו - שילת) לוקחים מחירים מטורפים לגמרי על כל פחחות מינימלית...
הם כנראה מנסים להסביר לנו ללכת לכפר, אבל עכשיו זה לא רלוונטי
אני הלכתי בשביל פחחות קטנה וצביעה בטמבון אחורי.יש לך איזה קנה מידה? רק בשביל להבין במה מדובר,
ולא באזור שילת המצב יותר טוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: