אשמח לשלם על כמה שעות של ניסיון העדשה בישביל להחליט עם היא מתאימה לי.
נכתב ע"י msphoto;750060:אני מניח שמוטב שתדגישי את הדגם המדויק.
את מתכוונת מן הסתם לCanon 70-200mm f2.8 L IS ll
הגרסא השניה והחדשה (יחסית) של ה2.8 המיוצבת, העדשה היקרה בסדרה, כ10000 ₪
האמת ששמתי עליה עין.. נראה אם יצא לפועל (יחד עם 5d lll...)
שמתי לב.......נכתב ע"י photosbyrik;750089:זאת בדיוק העדשה שאני מדברת עליה. היא לא היחידה שחדשה אצל קנון? האחרות יצאו לשוק מזמן.
וכמה שאני רוצה ת5די החדשה יש לי את הקלאסית כגיבוי ואת המארק 2 כמצלמה עיקרית כשנתיים אז בערך עוד חצי שנה עד שנה אני ישדרג...
אני באמת מחכה ליראות עם סידרו את הפוקוס בגלל שאחרי הכל זה הדבר הכי מעצבן במצלמה שלי.
נכתב ע"י msphoto;750110:Canon נתנו ל5d החדשה את מערכת הפוקוס של מצלמת הדגל החדשה - 1Dx
אני מניח שזה יספיק..
אגב, בעיות הפוקוס שחווית הם אי יכולת לפקס בתנאי תאורה קשים או פוקוס לא מדוייק כללית?
נכתב ע"י מבין_דבר;750135:ב5 די הישנה וגם במארק 2 יש רק 9 נקודות פוקוס.
מה שהופך את חווית הצילום במצלמה מעולה למאכזבת מאוד.
במארק 3 יש 61 נקודות. זה נראה לי משתווה ךניקון.
נכתב ע"י photosbyrik;750113:פיספוסי פוקוס מתוך 5 תמונות רק איזה 3 חדות. ובתנאי תאורה קשים בכלל היא לא מיתפקסת ובאור אחורי זה סיוט...
כל החברות שלי שעברו מקנון לניקון פשוט לא האמינו כמה הבדל יש במנגנון פוקוס ואפילו חשבתי להחליף בגלל זה אבל אמרתי שאני יראה מה יהיה עם המחליפה של ה5די
מאיר כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן..נכתב ע"י msphoto;750189:זו בדיוק הבעיה שאני חווה עם ה50D שלי, הבנתי שמדובר באותה מערכת פוקוס שיש ב-5ll
אם מישהו מתחייב לי שב5 החדשה יש פוקוס מדויק כמו שאני שומע בניקון, אני אקנה אותה.
אבל אני קצת חושש להשקיע כ17000 ש"ח רק על גוף ולהתאכזב..
נכתב ע"י photosbyrik;750113:כל החברות שלי שעברו מקנון לניקון פשוט לא האמינו כמה הבדל יש במנגנון פוקוס ואפילו חשבתי להחליף בגלל זה אבל אמרתי שאני יראה מה יהיה עם המחליפה של ה5די
נכתב ע"י msphoto;750189:זו בדיוק הבעיה שאני חווה עם ה50D שלי, הבנתי שמדובר באותה מערכת פוקוס שיש ב-5ll
אם מישהו מתחייב לי שב5 החדשה יש פוקוס מדויק כמו שאני שומע בניקון, אני אקנה אותה.
אבל אני קצת חושש להשקיע כ17000 ש"ח רק על גוף ולהתאכזב..
נכתב ע"י מיכאל דב;750200:מאיר כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן..
ניקון עדיין תסלח לך . אתה יכול להרגיש בטוח ולעבור גיור ...
וגם את... ברוכה הבאה!
נכתב ע"י מיכאל דב;750200:מאיר כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן..
ניקון עדיין תסלח לך . אתה יכול להרגיש בטוח ולעבור גיור ...
ואני הרבה יותר אוהבת תצבעים אל הקנון ואני לא חושבת שאין לי תמונות חדות אלה שיש יותר מדי שלא חדות אבל מה שחד חד אצלי חבל על הזמןנכתב ע"י msphoto;750219:מיכאל.. שלא תפתח פה תיבות פנדורה.. אה?...
הפוקוס של ניקון מעולה (קשור גם לעדשות כמובן)
אבל אני לא עוזב את קנון, הגוף של הניקון מוזר לגמרי בעיני, יותר מידי כפתורים ובלאגן, לא מתחבר לי.
קנון! אני מוכן לשלם 17000 ובלבד שתסגרי את פיהם של מלעיזים כמיכאל..
ואם כבר מדברים על קנוניקון - תזכיר לי איזה עדשות 70-200 F4 במחיר שווה לכל נפש יש לך בניקון..?
מי פרצה את הדרך לוידאו רפלקסי? ניקון?
למי מתקלפים הגומיות של העדשות כל הזמן.. לקנון?
(ועדיין.. נחמץ ליבי בכל פעם שאני פוגש צלמי ניקון באירועים כשאני רואה את החדות יוצאת הדופן שלהם)
ממש לאנכתב ע"י msphoto;750189:זו בדיוק הבעיה שאני חווה עם ה50D שלי, הבנתי שמדובר באותה מערכת פוקוס שיש ב-5ll
מסתבר שהיא לא היתה קיימת, אבל היא בבניה עכשיו....נכתב ע"י msphoto;750737:חשבתי שהרצפה עקומה, והנה מתברר שהיא שבורה לגמרי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: