אוריה מילר
משתמש רשום
לכאורה יש חיישן שמיועד למנוע בדיוק את זה.קופצת על האשכול אולי מישהו יוכל לעזור מה עושים עם הבעיה שתוך כדי שיחה נלחץ לי בלחי על השתק
זה מעצבן ממש
לכאורה יש חיישן שמיועד למנוע בדיוק את זה.קופצת על האשכול אולי מישהו יוכל לעזור מה עושים עם הבעיה שתוך כדי שיחה נלחץ לי בלחי על השתק
זה מעצבן ממש
אולי תנסו לעשות חיסכון בסוללהתודה לכל אלו שניסו לעזור. ההודעה הזו נעלמה. עשיו הטלפון עבר לבעיה אחרת. הסוללה שלו נגמרת במהירות ממש.(הטענה לפחות פעם ביום) למישהו יש עצה??
כמובן שכתבתי את זה אחרי שעשיתי חיסכון בסוללה..אולי תנסו לעשות חיסכון בסוללה
אהה הייתי צריכה לנחשכמובן שכתבתי את זה אחרי שעשיתי חיסכון בסוללה..
בדיוק מה שהיה ליתודה לכל אלו שניסו לעזור. ההודעה הזו נעלמה. עשיו הטלפון עבר לבעיה אחרת. הסוללה שלו נגמרת במהירות ממש.(הטענה לפחות פעם ביום) למישהו יש עצה??
הם עדינים ושבירים,בפרט אלו עם הטאצ', להרבה אנשים לא מאריך ימים...יש דגם מסויים של שיאומי שהוא מומלץ?
נשמע שהדגם הזה לא משו...
יש לזה פתרון טובקופצת על האשכול אולי מישהו יוכל לעזור מה עושים עם הבעיה שתוך כדי שיחה נלחץ לי בלחי על השתק
זה מעצבן ממש
בעקרון השיאומי לא מומלץ בכלל...יש דגם מסויים של שיאומי שהוא מומלץ?
נשמע שהדגם הזה לא משו...
קרה לי גםהטלפון עושה כאילו מחובר למטען אפילו שלא מחובר.. מה אפשר לעשות?? תודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 1470752
קישור מעודכן להורדת האפליקציהיש לזה פתרון טוב
תתקינו את האפליקציה הזו
ואח"כ לפי ההדרכה בסרטון כאן
מדריך | תיקון הדלקת מסך אוטומטי באמצע שיחה
בהמשך למה שהובא פה באג | כיבוי מסך באמצע שיחה @זונדל הביא את האפליקצייה הזאת @זונדל אמר בבאג | כיבוי מסך באמצע שיחה: @זונדל-גרנד אמר בבאג | כיבוי מסך באמצע ...mitmachim.top
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: